قتل عجیب مرد ۷۷ ساله توسط پسرش
ساعت ۹ شب پنجشنبه ۱۳ شهریور مرد سالخوردهای هراسان و مضطرب قدم در یکی از کلانتریهای جنوب تهران گذاشت و گفت: «پسر کوچکم میخواهد مرا بکشد خانوادهام فکر میکنند من دیوانهام. چند روز قبل ماشینم را بردند و من هم به اتهام سرقت خودرو از پسرم شکایت کردم. آنها میخواهند مرا به خانه سالمندان بفرستند. امروز هم پسر کوچکم گفت میخواهد مرا بکشد. من هم از ترس او به پلیس پناه آوردهام.»

به گزارش تایناک؛ روزنامه ایران نوشت: در حالی که مرد سالخورده چنین اظهاراتی داشت، مأموران در تحقیقات خود دریافتند چندین بار بین او و خانوادهاش اختلاف پیش آمده و شکایتهای متعددی نیز ثبت شده است.
باتوجه به حساس بودن ماجرا و از آنجایی که احتمال میرفت جان پیرمرد در خطر باشد، به دستور رئیس کلانتری دو نفر از مأموران به همراه وی راهی خانهاش شدند. اما زمانی که به محل رسیدند، فقط همسر او در خانه حضور داشت و زن سالخورده نیز اظهارات پیرمرد را تکذیب کرد.
مأموران پس از بررسیهای اولیه ساعتی بعد خانه را ترک کرده و راهی کلانتری شدند. اما حدود ۲ ساعت بعد مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و از قتل پدر ۷۷ سالهاش خبر داد.
وقتی مأموران کلانتری راهی محل حادثه شدند با جسد همان پیرمردی روبهرو شدند که به کلانتری رفته بود. آثار کبودی و ضرب و جرح نیز روی بدن او به چشم میخورد بنابراین موضوع به بازپرس ویژه قتل اعلام شد.
پسر مقتول که در صحنه حضور داشت، گفت: «پدرم وقتی به خانه برگشت بشدت کتک خورده و سر و صورتش زخمی بود و هر چه از او پرسیدیم که چه اتفاقی رخ داده و چه کسی این بلا را سرت آورده است جواب درستی به ما نداد. او همیشه بد اخلاق بود و مشکل عقلی داشت.»
در ادامه تیم جنایی با توجه به مشاهده آثار خون روی لباس پسر جوان و اینکه مشخص شد درگیری داخل خانه رخ داده است و از طرفی پیرمرد ساعاتی قبل از مرگش از تهدید پسرش به قتل خود خبر داده بود به دستور بازپرس جنایی، پسر جوان را به عنوان تنها مظنون جنایت بازداشت کردند و جسد نیز برای مشخص شدن علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات برای رازگشایی از این قتل ادامه دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
برای منم شبیه این اتفاق رخ داد،ب پلیس اطلاع دادم جواب پلیس جالب بود تا وقتی قتل یا درگیری صورت نگرفته ب ما ارتباطی ندارد!!!!
واقعا برای این خبر ناراحت کننده چی میتونیم بنویسیم؟
حقوقدان های محترم اینجا بنویسند این وقتها باید چکار کرد؟
چطور پلیس به یک بی پناه، پناه نداده؟
متاسفیم برای رییس این کلانتری.
باید عزل شود.
آفرین به پلیس وظیفه شناس و با مسئولیت!
اگر پلیس نیرو و وقت و تخصص کافی داشته باشه می تونست این مراجعه پیرمرد را ریشه یابی و تحقیقی بیشتری انجام بده و شاید این اتفاق نمی افتاد.
برای من یه همچین اتفاقی افتاد برادرم من رو تهدید به مرگ کرد دقیقا مشابه همین منتها من زرنگی کردم پناه بردم به کلانتری و نرفتم خونه پلیس باید به حرفای این بنده خدا اعتماد میکرده چطور اینو ول کرده تا به قتل برسه حداقل باید از صحت سلامتی روان این آدم مطمئن میشده نه اینکه رهاش میکرده
من خیلی ناراحت شدم وقتی این خبرو خوندم چون من هم اگه زرنگی نمیکردم کشته شده بودم
خودش اومده میگه مخا بکشن منو ......
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.