آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
8بازدید

پشت‌پردۀ تجمع منافقین در بروکسل

تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد حتی عناصر تکفیری هم در این تجمع حضور داشتند؛ در حالی‌که رسانه‌های منافقین آن را حضور گسترده هوادارانشان معرفی کردند.

پشت‌پردۀ تجمع منافقین در بروکسل

بررسی‌ها نشان می‌دهد که منافقین در تجمع بروکسل به‌جای هواداران واقعی، از آوارگان و مهاجران اروپایی به‌ویژه جنگ‌زدگان اوکراینی برای پر کردن جمعیت استفاده کردند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ منابع آگاه می‌گویند این گروهک ۵ میلیون دلار از رژیم صهیونیستی دریافت کرده که در قبال خدمات منافقین به تل‌آویو در جنگ اخیر علیه ایران بوده است.

تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد حتی عناصر تکفیری هم در این تجمع حضور داشتند؛ در حالی‌که رسانه‌های منافقین آن را حضور گسترده هوادارانشان معرفی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۱۷ ۱۳:۴۱

مزاحمین خلق

عاشق وطن۱۴۰۴/۰۶/۱۷ ۱۱:۲۲

من یک سوال دارم از آمریکا و غرب ، کلی هزینه کردن و به عراق حمله کردن تا صدام حسین رو به عنوان جنایتکار دستگیر و محاکمه کنند ، بعد چرا این تروریست ها که درکنار صدام حسین بودن و در سرکوب مخالفین شیعه مذهب صدام حسین دخالت داشتن ، راحت تو اروپا و آمریکا رفت و آمد دارن و سیاستمداران امریکایی و اروپایی رو میارن براشون سخنرانی کنن ؟
ما هنوز جنایت ها و خیانت های اینها بخصوص در عملیات مرصاد رو از یاد نبردیم .
بنظر من لازمه عکس اینها در کنار عکس صدام حسین تو فضای مجازی وایرال بشه .

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۱۷ ۱۰:۴۴

با خیانتی که در جنگ و کمک به صدام کردند، در آوارگی و ذلت نابود خواهند شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.