آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

رد رشوه توسط دو مأمور وظیفه‌شناس ناجا

این گزارش می‌افزاید هنگام تخلیه و شمارش کالاها، رانندگان مینی‌بوس و وانت پیکان به ترتیب مبلغ 19 میلیون و یک میلیون ریال رشوه به مأموران پیشنهاد دادند که مأموران وظیفه‌شناس از دریافت آن خودداری و موضوع را صورتجلسه و متهمان را به دادسرا تحویل دادند.

مأموران انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از دریافت رشوه 25 میلیون ریالی دو قاچاقچی پوشاک و پدر یک سارق امتناع ورزیدند.
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مأموران پاسگاه انتظامی پاتاوه شهرستان دنا طی دو عملیات جداگانه حین اجرای دستور ایست و بازرسی و کنترل خودروهای عبوری در جاده "یاسوج- اصفهان" دو دستگاه خودروی مینی‌بوس و وانت پیکان را متوقف کردند.

این گزارش حاکی است در بازرسی‌های انجام شده توسط مأموران مقادیر زیادی پوشاک خارجی فاقد اسناد و مدارک مثبته گمرکی از این دو دستگاه خودرو کشف شد.

این گزارش می‌افزاید هنگام تخلیه و شمارش کالاها، رانندگان مینی‌بوس و وانت پیکان به ترتیب مبلغ 19 میلیون و یک میلیون ریال رشوه به مأموران پیشنهاد دادند که مأموران وظیفه‌شناس از دریافت آن خودداری و موضوع را صورتجلسه و متهمان را به دادسرا تحویل دادند.

بر پایه این گزارش در اقدامی دیگر فردی به پلیس آگاهی شهرستان گچساران مراجعه و برای چشم‌پوشی مأموران از عمل مجرمانه فرزندش که به اتهام سرقت اماکن دولتی دستگیر شده بود، مبلغ 5 میلیون ریال رشوه به کارآگاهان پرداخت کرد که آنها نیز با حسن نیت رشوه را نپذیرفتند و مراتب را صورتجلسه و متهم به مراجع قضایی تحویل و با قرار مناسب روانه زندان شد.

 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.