آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
6بازدید
۳

قاچاقچی حرفه‌ای چوب در آمل بازداشت شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - ساری از شناسایی و دستگیری یک قاچاقچی باسابقه چوب در محور هراز خبر داد.

قاچاقچی حرفه‌ای چوب در آمل بازداشت شد

به گزارش تابناک، علی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این فرد که در یکی از شهرستان‌های همجوار اقدام به قطع درختان جنگلی کرده بود، حین انتقال محموله قاچاق و تلاش برای فرار، بازداشت شد.

وی اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی پلیس امنیت اقتصادی استان و هماهنگی با یگان حفاظت منابع طبیعی، مأموران سرجنگلبانی امام‌زاده عبدالله و عوامل حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با همکاری نیروهای یگان امداد پلیس راه هراز، یک دستگاه وانت نیسان حامل چوب‌های قاچاق از نوع گرده راش را شناسایی و توقیف کردند.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد راننده این خودرو از قاچاقچیان حرفه‌ای و سابقه‌دار چوب در منطقه است که اقدام به قطع غیرقانونی درختان جنگلی در یکی از شهرستان‌های مجاور کرده و در حال انتقال آن به نقاط دیگر بود.

باقری با اشاره به جزئیات عملیات گفت: متهم پس از مشاهده مأموران منابع طبیعی، تلاش کرد با برخورد عمدی به خودروی سازمانی، مسیر فرار را باز کند، اما با واکنش سریع و هوشیاری نیروهای حفاظتی، موفق به فرار نشد و در صحنه بازداشت شد.

وی ادامه داد: در این اقدام خطرناک، خودروی سازمانی دچار خسارت مالی شد اما خوشبختانه هیچ‌گونه آسیب جانی به مأموران وارد نشد. محموله چوب قاچاق و خودروی متهم نیز با دستور مقام قضائی توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح تحویل شد.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری با تاکید بر قاطعیت در برخورد با قاچاق چوب اظهار داشت: برخورد با باندهای قاچاق چوب و متجاوزان به منابع طبیعی از اولویت‌های اصلی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امید۱۴۰۴/۰۷/۲۸ ۱۱:۰۵

خب حرفه ای رو به قول خودتون گرفتید ازونور سند گذاشته اومده بیرون و من الان این متن رو بدون هیچ اهمیتی دارم میخونم چون اون حرفه ای کارشون بلده قانون رو بلده که جریمه فقط پول

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۳ ۱۲:۰۱

اینا باند هستن

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۳ ۱۰:۱۰

میلیارد اصل نحال میخواهیم بکاریم اما هنوز برای حفظ همین درختان جنگلی در زاگرس و البرز ووو که دارد هر روز قلع و قمع و ذغال میشود برنامه ایی قاطع برای مجرمانش نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.