آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
9بازدید
۲

انتصاب اولين مديركل زن در وزارت دادگستري

سيد مرتضي بختياري وزير دادگستري، طي حكمي فاطمه باقري مكي را به سمت مديركل "دفتر هماهنگي امور تشكل‌ها و حقوق بشر" منصوب كرد.

"فاطمه باقري مكي" طي حكمي به عنوان اولين مدير كل زن در وزارت دادگستري منصوب شد.

به گزارش ايسنا، سيد مرتضي بختياري وزير دادگستري، طي حكمي فاطمه باقري مكي را به سمت مديركل "دفتر هماهنگي امور تشكل‌ها و حقوق بشر" منصوب كرد.

در بخشي از اين حكم آمده است: "نظر به تعهد، تجارب و توفيقات در طول خدمت مديريتي و با عنايت به موافقت معاونت محترم هماهنگي بين قوا، به موجب اين ابلاغ به عنوان مدير كل دفتر هماهنگي امور تشكلها و حقوق بشر منصوب مي شويد. اميد است با استعانت از حضرت دوست و استمداد از ذوات مقدسه ائمه معصومين (ع) و بر اساس شرح وظايف مصوب در انجام تكاليف قانوني و در جهت نيل به اهداف تعيين شده در چهارچوب رهنمودهاي مقام معظم رهبري مدظله الوارف و سياستهاي راهبردي رييس جمهور محترم(مهرورزي، خدمت رساني بي منت به بندگان خدا، عدالت گستري و پيشرفت مادي و معنوي كشور) به توفيقات عالي نايل آييد. توفيقات شما را در تحقق ماموريت‌هاي دولت عدالت محور از پيشگاه خداوند سبحان مسئلت دارم".

"مكي" پيش از اين در سمت معاونت مدير كل حوزه وزارتي در وزارت دادگستري مشغول خدمت بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۹ ۱۴:۲۲

لطفا اشتباه نکنید وزارت دادگستری با قوه قضائیه فرق می کند.اگر این طور باشد که در قوه مجریه وزیر زن هم وجود دارد چه رسد به مدیر کل.این تیتر اینگونه مینماید که در دستگاه قضائی یک زن مدیر کل شده است.

پریسا۱۳۸۹/۰۹/۰۹ ۱۳:۲۹

به اميد پيشرفت بيشتر زنان در همه عرصه ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.