آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تلفن همراه ،مشترک مورد نظر را زخمی کرد!

یک مرد تگزاسی می گوید در حالی مشغول صحبت با تلفن همراهی بود که دو روز پیش خریده بود، ناگاه منفجر شد و وی را زخمی کرد.

در حادثه ای عجیب در ایالت تگزاس آمریکا، انفجار گوشی تلفن همراه در زمان صحبت باعث زخمی شدن کاربر آن شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، یک مرد تگزاسی می گوید در حالی مشغول صحبت با تلفن همراهی بود که دو روز پیش خریده بود، ناگاه منفجر شد و وی را زخمی کرد.

انفجار این تلفن که ساخت شرکت موتورولا است باعث شد وی برای لحظاتی هوشیاری خود را از دست بدهد و سپس متوجه خونریزی در گوش خود و زخمی شدن شدید آن شد.

پزشکان می گویند این مرد تگزاسی با خوش شانسی تمام، دچار آسیب در شنوایی نشده است؛ سخنگوی موتورولا نیز می گوید پیشتر هرگز با چنین موردی برخورد نداشته است و در این خصوص تحقیق خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.