پرواز هواپیماهای ترکیه برای اطفای حریق جنگل الیت
دو فروند هواپیمای ترکیه که روز گذشته ۲ آذر پس از سوخت گیری در فرودگاه اردبیل وارد مازندران و فرودگاه نوشهر شدند، ساعاتی پیش با آبگیری از دریای کاسپین و آب پاشی از ارتفاعات به روی آتش جنگلهای الیت عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ تیم هوایی ترکیه دوشنبه سومآذر، که برای مشارکت در مهار آتش الیت به ایران آمدهاند شامل ۲ فروند هواپیمای آبپاش AT-۸ T و یک فروند بالگرد تربو ملخی H ۶۰ با ظرفیت آبگیری بیش از ۳ هزار لیتر هستند.
این هواپیماها توانایی قابل توجهی در فرود و برخاستن در باندهای کوتاه و همچنین برداشت آب از سطح دریا و دریاچه دارند و یکی از آنها، مناسب برای حریقهای جنگل، مرتع و مناطق صعب العبور است.
همزمان، هواپیمای ایلیوشین ایران با ظرفیت ۴۰ تن آب و ۸ بالگرد امداد و نجات کشور نیز در این منطقه فعال هستند تا از احتمال بازگشت آتش جلوگیری کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بهتره خودمون این کار را می گردیم. ترکها از این حرکت بعدا بر ضد خودمون استفاده می کنند. اینا دشمن ایران هستند.
نازنین این زودتر می خواستی حالا چرا ...
حالا که من افتاده ام از پا چرا...
دریای خزر نه کاسپین. خجالت بکشید
آبگیری از دریای خزر؟؟؟؟ پس یعنی لم یزرع میشه تمام زمینهایی که با این آب اطفای حریق میشن.
دست ترکیه درد نکنه دو روز دیگه نگید هیچ کاری نکرد
خدا پدر ترکیه را بیامرزد.
میخوای بگی آتیشو خودمون خاموش کردیم. مثل یافتن رئیس جمهور در ورزقان.
آفرین عزیزم.
1 آذر ویدئو اومده بود اینا در حال آبپاشی بر روی جنگل های هیرکانی هستن ...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.