آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
7بازدید

گزارشی از بازار دلار در میدان فردوسی

بررسی میدانی بازار ارز فردوسی نشان می‌دهد هرچند فروشندگان پر تعداد در خیابان حضور دارند اما معاملات زیادی انجام نمی‌شود

گزارشی از بازار دلار در میدان فردوسی

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ از صرافی‌ها و دلار فروش‌های فردوسی نشان می‌دهد که دلار فروشان فردوسی و خیابان منوچهری همچون روز‌های گذشته پر تعداد و در جمع‌های چند نفره در خیابان حضور داشتند.

البته گزارش از بازار‌های هرات و سلیمانیه از کاهض قیمت ارز خبر می‌دهد.

قیمت را از یکی از فروشندگان می‌پرسم می‌گوید که «قیمت همان قیمت پنجشنبه است؛ ۱۴۴ هزار تومان.» بعد هم گلایه می‌کند از وقتی آمدیم بلاتکلیف منتظر هستیم.

با این حال قیمت را که از چند نفر پرسیدم وضعیت بلاتکلیفی را بهتر متوجه شدم. ۱۴۴، ۱۴۲ و ۱۴۱ هزار تومان قیمت‌هایی بود که فقط به فاصله چند متر قدم زدن در خیابان برای هر دلار می‌گویند.

یکی از افرادی که دنبال ارسال حواله به هند بود گفت که از چند نفر پرسیده‌ام می‌گویند فقط اسکناس معامله می‌کنند.

مشاهدات نشان می‌دهد خریداران زیادی در بازار نیستند همه فروشنده بودند. به همین خاطر بود که اگر کسی قیمت می‌گرفت چانه می‌زدند تا حتما با او معامله کنند.

بعد از بازار آزاد سراغ بازار رسمی مرکز مبادله می‌روم. نمای بازار حواله دلار نشان می‌دهد قیمت بدون تغییر نسبت به روز پنجشنبه همچنان ۱۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان و قیمت اسکناس دلار نیز بدون تغییر ۱۳۰ هزار و ۶۵۰ تومان است.

مرکز مبادله نیز اعلام کرد که از امروز بانک‌های عامل اقدام به ثبت سفارش برای صادرکنندگان و واردکنندگان کرده‌اند و بازرگانان از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر ثبت سفارس انجام داده‌اند.

دو روز پیش وزیر اقتصاد گفته بود که شنبه عرضه گسترده ارز را خواهند داشت و به نظر می‌رسد با توجه به افزایش عرضه قیمت در حال نزدیک شدن به نرخ‌های تعادلی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.