آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
3بازدید
۰

آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه

شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام هلند اعلام کرد پروازهای خود به مقاصد اسرائیل، امارات و عربستان سعودی را با برنامه‌ریزی تعدیل‌شده از سر گرفته است. این تصمیم پس از ارزیابی مجدد وضعیت امنیتی منطقه اتخاذ شده است.

آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه

به گزاشر تابناک به نقل از رویترز، شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام هلند اعلام کرد که پرواز‌های خود به مقاصد اسرائیل، امارات متحده عربی و عربستان سعودی را از سر می‌گیرد. این شرکت پیش از این اعلام کرده بود به دلیل افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از پرواز بر فراز بخش‌های وسیعی از خاورمیانه خودداری خواهد کرد.

کی‌ال‌ام در بیانیه خود گفت: «بر اساس ارزیابی وضعیت امنیتی کنونی و امکان‌سنجی عملیاتی، تصمیم گرفته‌ایم پرواز‌های خود به تل‌آویو را در تاریخ‌های ۲ و ۳ فوریه با برنامه‌ریزی تعدیل‌شده از سر بگیریم. همچنین از ۱ تا ۶ فوریه پرواز‌هایی به دبی با برنامه‌ریزی تنظیم‌شده انجام خواهیم داد.»

این شرکت که بخش هلندی گروه هواپیمایی ایر فرانس-کی‌ال‌ام است، افزود که پرواز به سایر مقاصد منطقه از جمله ریاض و الدمام را نیز از سر گرفته است.

هفته گذشته، این شرکت هواپیمایی اعلام کرده بود تا اطلاع ثانوی از پرواز بر فراز بخش‌های گسترده‌ای از خاورمیانه خودداری خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.