آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

اعتراض پرسپوليس به راي كميته انضباطي

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: راي كميته انضباطي ايراد دارد و ما ماليات قطبي را پرداخت نخواهيم كرد.

مصطفي شكري در گفت‌وگو با فارس، در خصوص محكوم شدن باشگاه پرسپوليس در پرونده ماليات افشين قطبي عنوان كرد: متاسفانه راي كميته انضباطي ايراداتي دارد.

طبق اعلام وزارت دارايي آقاي قطبي بايد 240 ميليون تومان بابت كليه درآمدهايش به عنوان ماليات پرداخت كند. قرارداد ايشان با ما 350 ميليون بوده و همان طور كه قبلا گفته‌ايم 5 درصد آن را كه 13.5 ميليون تومان است بايد پرداخت كنيم و ما بقي آن به ما مربوط نمي‌شود.

وي افزود: آقاي شريفي زحمت كشيدند و حكم را به نفع قطبي صادر كردند اما ما موظف نيستيم اين ماليات را پرداخت كنيم به همين دليل به راي كميته انضباطي اعتراض داريم. حتي اگر قبول كنيم كه 10 درصد از ماليات قطبي را مي‌دهيم چيزي بالغ بر 35 ميليون تومان مي‌شود و باز هم مابقي پول را آقاي قطبي بدهد.

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: مشكل قطبي با اين چيزها حل نمي‌شود. او بايد مثل همه مربيان و بازيكنان به اداره ماليات مي‌رفت و مالياتش را پرداخت و سپس 5 درصد پرداختي‌اش را از ما دريافت مي‌كرد كه متاسفانه اين كار را نكرده است. راي كميته انضباطي بايد قاطع اعلام مي‌شد كه اين طور نشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.