آخرین خبربرد در دقایق آخر استقلال با امضای آسانی
4بازدید

واکنش لیندسی گراهام به خبر مرگ رئیس امارات

سناتور لیندسی گراهام گفت: محمد بن زاید نه تنها زنده و سالم بوده، بلکه مانند همیشه تیزبین است.

واکنش لیندسی گراهام به خبر مرگ رئیس امارات

به گزارش ایسنا، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه از ایالت کارولینای جنوبی آمریکا شامگاه چهارشنبه با اشاره به دیدارش با «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات متحده عربی در ابوظبی عنوان کرد: «خطاب به کسانی که روایت‌های دروغین علیه امارات متحده عربی و شخص محمد بن زاید منتشر می‌کنند، باید بگویم شما کاملا در اشتباه هستید. من امروز به مدت یک ساعت‌ونیم با او ملاقات کردم. او نه تنها زنده و سالم بوده، بلکه مانند همیشه تیزبین است.»

طی چند روز گذشته برخی رسانه‌ها شایعاتی را درباره وضعیت سلامت رئیس امارات متحده عربی مطرح کرده بودند.


دیدار لیندسی گراهام و محمد بن زاید

طبق گزارش پایگاه خبری «النشره»، لیندسی گراهام در ادامه گفت: «جلسه امروز ما بسیار لذت‌بخش و سازنده بود. ما در مورد لحظه تاریخی که منطقه در حال تجربه آن است، گفت‌وگو کردیم. من به او گفتم که چقدر شجاعت و دیدگاه او را در ساختن یک کشور مسلمان باز و یکپارچه در جهان به‌گونه‌ای که برای هر دو طرف سودمند باشد، چه برای مردم امارات متحده عربی و چه برای کسانی که از آنجا بازدید و سرمایه‌گذاری می‌کنند، تحسین می‌کنم.»

او با اشاره به «پیمان ابراهیم» گفت: «تصمیم محمد بن زاید برای پذیرش توافق‌نامه‌های ابراهیم و مدرن‌سازی کشورش ضمن حفظ هویت مذهبی آن، بزرگترین تحول در خاورمیانه در طول زندگی من است. کاری که امارات متحده عربی برای ادغام منطقه در جهان انجام داده، یکی از شجاعانه‌ترین و تاثیرگذارترین تصمیماتی است که هر رهبری در خاورمیانه گرفته است. من به او صراحتا اعلام کردم که این پروژه نمی‌تواند از طریق تلاش فردی موفق شود بلکه سایر طرف‌های منطقه نیز باید درگیر شوند، نه اینکه صرفا ناظر باشند.»

سناتور گراهام در ادامه ادعا کرد: «اگر جمهوری اسلامی ایران به روند قدرت‌ خود ادامه دهد، همه چیزهایی را که برای آن تلاش کرده‌ایم از جمله توافق ابراهیم، ​​به‌خطر خواهد افتاد.»

سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی آمریکا در پایان ضمن آنکه از سفر آتی خود به عربستان سعودی و دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد این کشور خبر داد، گفت: «چشم‌انداز امارات متحده عربی برای خاورمیانه و چشم‌انداز ۲۰۳۰ که پیشتر توسط محمد بن سلمان ارائه شده بود، مسیرهایی هستند که من کاملا از آنها حمایت می‌کنم و به نفع کارولینای جنوبی و ایالات متحده هستند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ندا۱۴۰۵/۰۴/۲۱ ۰۹:۴۹

ان شاالله که خبر مرگت که امروز 21 تیر 1405 منتشر شده واقعیت داشته باشه و به درک واصل شده باشی .

سعید۱۴۰۴/۱۲/۰۲ ۱۰:۲۳

به جای ترامپ، با گراهام مذاکره کنید

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۹:۳۴

عشق است این مرد

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۵:۲۸

آقای گراهام وای به حال اون مسلمانی که تو براش تأین تکلیف بکنی....
آخرش میشه فلسطین اشغالی...

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۵:۰۵

فرماندار ایالت دوم اسرائیل جناب بن زائد...

هادی زمانی۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۱:۱۷

شایعات الکی بی پایه همیشه وهمه جا هست نباید اهمیت داد

عزیزخانی۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۰:۲۹

سلام،اگر این عکس گواه سرزندگی ایشان باشد باید بگویم زیاد حال خوشی ندارند احتمالا از یک بیماری رنج می‌برند و با رعایت آبرو داری تحت استفاده از دارو توانسته‌اند بنشینند

جعفر۱۴۰۴/۱۱/۳۰ ۰۰:۱۶

کثیف ترین آدم روی زمین

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۴۸

انشاالله خبرمرگ بدخواهان ایران عزیزمون هرچه زودتر برن به جهنم که جایگاه اصلیشون هست

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۳۷

عمو گراهام دعوت کنید ایران

محمد فارغی۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۲۷

کاش اسم مسلمان را روی تو شیخ امارات نمی‌گذاشتند خیلی یهودی به تو میاد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.