آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

فردا؛ مراسم توديع و معارفه متكي و صالحي

مراسم توديع و معارفه متكي و صالحي صبح فردا (شنبه) با حضور معاون اول رئيس جمهور برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم توديع منوچهر متكي و معارفه علي اكبر صالحي به عنوان سرپرست وزارت امور خارجه صبح فردا (شنبه) با حضور محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور در محل وزارت امور خارجه برگزار مي‌شود.

منوچهر متكي دوشنبه 22 آذرماه در حالي كه در ادامه مأموريت در آفريقا به سر مي‌برد حكم بركناري‌اش در پايگاه اطلاع رساني دولت منتشر و علي اكبر صالحي رئيس سازمان انرژي اتمي به جاي وي سرپرست وزارت خارجه شد.

متن حكم محمود احمدي‌نژاد به اين شرح است:

جناب آقاي دكتر علي‌اكبر صالحي
نظر به تعهد و دانش و تجربيات ارزنده و به استناد اصل يكصد و سي و پنج قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و براساس اين حكم به سمت «سرپرستي وزارت امور خارجه» منصوب مي‌گرديد.
اميد است با استعانت از خداوند متعال در انجام وظايف محوله موفق باشيد.
محمود احمدي‌نژاد

جناب آقاي منوچهر متكي
سلام عليكم؛
بدينوسيله از زحمات و خدمات جنابعالي در دوران تصدي مسئوليت «وزارت امور خارجه» تشكر و قدرداني مي‌كنم.
اميدوارم اين زحمات در پيشگاه خداوند مأجور باشد و جنابعالي نيز در كليه مراحل زندگي و خدمت به مردم عزيز ميهن اسلامي موفق و مويد باشيد.
عزت و سعادت جنابعالي را از خداوند منان خواستارم.
محمود احمدي‌نژاد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.