آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
4بازدید

انگلیس از محاصره دریایی حمایت نکرد

نخست‌وزیر انگلیس از پیوستن لندن به محاصره متجاوزانه تنگه هرمز توسط دونالد ترامپ که می‌تواند با افزایش هزینه‌های بنزین، رنج اقتصادی انگلیسی‌ها را تشدید کند، خودداری کرده است.

انگلیس از محاصره دریایی حمایت نکرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران گفت: «هر فشاری که باشد، بریتانیا وارد جنگ ایران نخواهد شد. ما از محاصره حمایت نمی‌کنیم.»

این اظهارات از سوی نخست‌وزیر انگلیس پس از آن مطرح شده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده تهدید کرد که مانع ورود یا خروج کشتی‌ها از آبراه کلیدی تنگه هرمز خواهد شد؛ اقدامی که انتظار می‌رود با باز شدن بازارها، قیمت نفت را افزایش دهد.

به نوشته روزنامه گاردین، ترامپ پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان بدون توافق، محاصره دریایی ادعایی را اعلام کرد. ترامپ بدون توضیح بیشتر مدعی شد که کشور‌های دیگر در این محاصره «مشارکت خواهند داشت.»

در این میان، سخنگوی دولت انگلیس گفت که لندن «به طور فوری با فرانسه و سایر شرکا برای ایجاد یک ائتلاف گسترده برای حفاظت از آزادی ناوبری همکاری می‌کند.»

بر اساس این بیانیه، استارمر و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در یک تماس تلفنی بر لزوم همکاری با ائتلاف گسترده‌ای از شرکا در این زمینه توافق کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۴ ۱۴:۴۸

ما هم باید به کشورهایی که با آمریکا همکاری نکردند امتیازاتی قائل باشیم تا آمریکا بیشتر منزوی شود

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۴ ۱۴:۴۵

ترامپ روانی و غیر منطقی و زورگو و احمق هست هر کس بخواهد با ترامپ همراهی کند باید احمق باشد مثل ترامپ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.