آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
13بازدید

صدور معافیت دوباره آمریکا برای خرید نفت روسیه

با وجود اینکه سه روز پیش اسکات بسنت گفته بود معافیت خرید نفت روسیه تمدید نمی‌شود روز گذشته آمریکا بار دیگر به مدت ۳۰ روز این معافیت را تمدید کرد.

صدور معافیت دوباره آمریکا برای خرید نفت روسیه

بلومبرگ گزارش داد که ایالات متحده روز جمعه مجوزی صادر کرده که به کشورها اجازه می‌دهد نفت بیشتری از روسیه که قبلاً روی تانکرها بارگیری شده است، خریداری کنند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ چهارشنبه هفته گذشته بود که وزیر خزانه‌داری آمریکا اسکات بسنت به رسانه‌ها گفت که معافیت خرید نفت ایران و روسیه را تمدید نخواهد کرد.

با این حال خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که خرید نفت روسیه که تا دیروز جمعه بارگیری شده باشد تا ۱۶ مه (۲۶ اردیبهشت) مجاز است.

این دومین بار است که از ابتدای جنگ ایران، نفت روسیه معافیت می‌گیرد.
معافیت اول در اسفند ۱۴۰۴ صادر و در ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ منقضی شد. معافیت دوم در ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ صادر شده و تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ اعتبار دارد.

این معافیت تحت فشار کشورهای آسیایی که از شوک قیمت انرژی متضرر شده بودند، صادر شده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.