آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
7بازدید
۰

پیام فرمانده کل سپاه به مناسبت اربعین شهید سلیمانی

فرمانده‌کل سپاه در پی فرا رسیدن اربعین شهادت سردار سلیمانی پیام صادر کرد.

پیام فرمانده کل سپاه به مناسبت اربعین شهید سلیمانی

به گزارش تابناک به نقل از سپاه نیوز، متن پیام فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت اربعین شهادت سرلشکر پاسدار شهید «غلامرضا سلیمانی» رئیس فقید سازمان بسیج به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

اربعین شهادت پرافتخار مجاهد نستوه، سردار سرلشکر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حمله تروریستی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی که یادآور مجاهدت‌های سترگ نقش آفرینی‌های ماندگار او در فرماندهی و راهبری بسیج و توانمندسازی بسیجیان و فناور محور کردن این نهاد انقلابی و مردمی در پاسخ به نیازهای انقلاب و کشور است را به مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت شریف ایران خصوصا مردم غیور استان چهارمحال و بختیاری ، بسیحیان سلحشور و خاندان محترم این شهید عزیز تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

این سردار سرافراز و گرانقدر، در طول بیش از چهار دهه خدمت صادقانه و مجاهدانه در سپاه و بسیج عزیز؛ به ویژه در عصر طلایی و غرورانگیز ۸ سال دفاع مقدس نقش آفرینی‌های راهبردی، ماندگار و الهام بخشی در عرصه‌های مختلف به ویژه برجسته سازی نقش و ساختار مردمی و جهادی این سازمان مقدس و پشتوانه سازی برای اجرای ماموریت های خطیر نیروهای مسلح و مدافع وطن و همچنین توسعه حرکت‌های سازندگی، محرومیت‌زدایی و یاری بخشی به مستضعفین و اقشار آسیب‌پذیر و کم برخوردار جامعه ایفا نمود.

تردیدی نیست خون مطهر این شهید والامکان و دیگر شهدای جنگ تحمیلی سوم، اراده ملت قهرمان و تاریخ ساز ایران و آحاد بسیجیان فدایی وطن در استمرار مقاومت ضد استکباری و مقابله با آمریکای جنایتکار و رژیم اهریمنی صهیونیستی را تقویت و ارتقا خواهد داد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.