آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

مذاکره با آمریکا برای خرید اف-۳۵ ادامه دارد

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز با گفتن این که مذاکرات با آمریکا برای خریداری اف-۳۵ ادامه دارد، ابراز امیدواری کرد که نتیجه آن مثبت باشد.

مذاکره با آمریکا برای خرید اف-۳۵ ادامه دارد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز اعلام کرد که ترکیه به تماس‌های خود با ایالات متحده درباره خرید جنگنده‌های اف-۳۵ ادامه می‌دهد و انتظار نتیجه مثبت از این مذاکرات را دارد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که اردوغان در جمع خبرنگاران در هواپیما در مسیر بازگشت از قزاقستان گفت: «درخواست‌های ما درباره اف-۳۵ کاملا مشخص است. همکاران ما به گفت‌و‌گو با همتایان آمریکایی خود ادامه می‌دهند. به نتیجه مثبت امیدواریم.»

او همچنین به پیشرفت در پروژه ملی جنگنده نسل پنجم کاآن اشاره کرد. این پروژه روزبه‌روز در حال توسعه است و پس از تکمیل آن «فصل تازه‌ای» برای ترکیه در صنعت دفاعی آغاز خواهد شد.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که که آن تنها گام اول است و ترکیه قصد دارد سامانه‌های تسلیحاتی مدرن‌تر و قدرتمندتری بسازد.

اردوغان با اشاره به نمایشگاه ساحا اکسپو ۲۰۲۶ در استانبول که بیش از ۲۰۰ فناوری جدید در آن به نمایش درآمد و حجم قرارداد‌ها به ۸ میلیارد دلار رسید، گفت که محصولات بخش دفاعی ترکیه به طور روزافزون در سراسر جهان مورد توجه است.

رئیس‌جمهور ترکیه افزود: بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند که نشان‌دهنده سطح پیشرفت صنعت دفاعی ترکیه و تقویت کننده جاه‌طلبی‌های آنکارا در این زمینه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.