آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

پیام رئیس قوه قضاییه درباره شهید رئیسی

رئیس قوه قضاییه با انتشار مطلبی در فضای مجازی به مناسبت سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهانش نوشت: شهید رئیسی خود را وقف خدمت به مردم کرده بود و جانفدایی برای ایران را معنا کرد.

پیام رئیس قوه قضاییه درباره شهید رئیسی

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای روز چهارشنبه در این مطلب که در شبکه اجتماعی ویراستی منتشر کرد، نوشت: در دومین سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهان او در پرواز اردیبهشت، یاد آن شهید والامقام و سایر شهدای خدمت را گرامی می‌داریم.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی با بیان اینکه مردمی بودن، از مؤلفه‌های اصلی شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی بود، افزود: آن شهید در اعلام مواضع انقلابی و مکتبی نیز صراحتی تمام داشت و بدون لکنت زبان، آرمان‌های انقلاب اسلامی را در مجامع مختلف بیان و تقریر می‌کرد.

محسنی اژه‌ای یادآور شد: امام شهیدمان، خامنه‌ای عزیز، شهید رئیسی را با خصوصیاتی نظیر مردمی بودن، خستگی‌ناپذیر بودن و مزیّن بودن به پرهیزکاری و خردمندی، مورد تجلیل و تبجیل قرار دادند و همین بالاترین مدال افتخار برای آن شهید بزرگوار است.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: شهید رئیسی سالیان طولانی نیز در دستگاه قضا در مناصب مختلف از جمله ریاست این دستگاه، به نظام اسلامی و مردم خدمات گسترده‌ای کردند و اینجانب بواسطه مرافقت و همکاری با ایشان، از نزدیک شاهد جهاد قضایی‌شان بودم.

محسنی اژه‌ای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین امیرعبداللهیان، گفت: جا دارد، از شهید امیرعبداللهیان، دیپلمات کاردان و انقلابی یاد کنیم. آن شهید نیز همچون شهید رئیسی، در بیان مواضع انقلابی، جهدی نیکو داشت و میان میدان و دیپلماسی پل زده بود.

رئیس عدلیه یادآور شد:‌همچنین یاد و خاطره شهیدان آل‌هاشم، امام جمعه شهید تبریز، مالک رحمتی، استاندار شهید آذربایجان شرقی، سید مهدی موسوی و کادر پرواز اردیبهشت و در رأس آنها خلبان شهید، سید طاهر مصطفوی را گرامی می‌داریم و علوّ درجات را برای آنان از درگاه الهی مسئلت داریم.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.