يك گام عملي براي اخراج تروريستهاي ايراني از عراق
به اين ترتيب به نظر ميرسد به زودي با تكميل سيطره نيروهاي عراقي در اطراف قرارگاه اشرف، زمينه اخراج تروريستها فراهم شده و به تدريج طومار عمر سرشار از انحراف و جنايت اين گروه در هم پيچيده شود.

با تلاشهاي انجامشده مقامات و نمايندگان مردم عراق، سرانجام خارج كردن كنترل تروريستهاي سازمان مجاهدين خلق از دست اشغالگران آغاز شد.
بنا بر اين گزارش، اردوگاه اشرف كه صدها تن از تروريستهاي مجاهدين خلق را در خود جاي داده، در حومه شهر «دياله» عراق است و تاكنون نيروهاي بلغاري تحت فرماندهي نيروهاي آمريكايي، كنترل اين اردوگاه را بر عهده داشتند.

اين گروه از سوي آمريكا و اتحاديه اروپا نيز در فهرست سياه تروريستي قرار دارد و از چندي پيش، وزارت خزانهداري آمريكا نيز نسبت به بلوكه كردن اموال اين گروه اقدام نمود.
با توجه به فرار بسياري از افراد بازيخورده مجاهدين خلق از اردوگاه اشرف و پراكنده بودن آنها در نقاط مختلف اروپا، اين گروه اكنون به يك گروه ازهمپاشيده تبديل شده است.
همچنين مدتهاست از مسعود رجوي، سركرده اين گروه، خبري نيست و خبر بازداشت وي در اردن نيز با واكنش و تكذيب رسانهاي اين گروه همراه نشد.
به اين ترتيب به نظر ميرسد به زودي با تكميل سيطره نيروهاي عراقي در اطراف قرارگاه اشرف، زمينه اخراج تروريستها فراهم شده و به تدريج طومار عمر سرشار از انحراف و جنايت اين گروه در هم پيچيده شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
انشاء الله مکر الهی شامل حال این گروه ملحد و از خدا بی خبر خواهد شد.
ايکاش قبل پيچيده شدن طومار اين تروريستها تکليف حاميان انها نيز مشخص شود تا مدعيان دروغين حقوق بشر بيش از پيش رو سياه شوند
به حول و قوه الهی بزودی شاهد شکستن استخوان های پوسده منافقین خواهیم بود
با سلام
یعنی بالاخره قبول کردند که دست از حمایت گروه های تروریستی بردارند . خوب این را بفال نیک می گریم و امید داریم که مدعیان دورغین حقوق بشر در روابط بین الملل لااقل برای شعارهای خود اهمیت قایل شوند .
امیدواریم هرچه زودتر تکلیف سرکرده گان تروریست آنها هم مشخص شود. تا در یک دادگاه جهانی بدلیل خیانت و جاسوسی که علیه مردم ایران در طول جنگ کردند و با صدام ملعون همکاری کردند پاسخگوی مردم ایران باشند.
باسلام الهي شكر كه دست انتقام مردم ايران ازجنايات منافقين از استين برادران عراقي بيرون آمد ووعده خداوند بادادن مهلت به جنايتكاران كه فرصت عبرت وتوبه را داشته باشند عملي خواهد شد
انشاالله ،طومار عمر سرشار از انحراف و جنايت اين گروه در هم پيچيده شود.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.