آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
12بازدید

موضع بی‌پرده‌ نوید محمدزاده درباره فلسطین

نوید محمدزاده، بازیگر سینما و تئاتر، با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، بار دیگر بر حمایت قاطع خود از مردم فلسطین تأکید کرد و گفت که پیش از این نیز چنین موضعی داشته و تا همیشه این مسیر را ادامه خواهد داد.

موضع بی‌پرده‌ نوید محمدزاده درباره فلسطین

به گزارش تابناک؛ نوید محمدزاده، بازیگر سینما و تئاتر با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، بار دیگر بر پشتیبانی همیشگی خود از مردم فلسطین تأکید کرد و آن را خطی مشی تغییرناپذیر در زندگی خویش دانست.

این هنرمند بیان کرد که «هرگز با رژیم صهیونیستی هم‌دل نبوده و نیست» و افزود: «تا زمانی که زنده‌ام، فلسطین را برمی‌گزینم.»

او همچنین به اسطوره‌های ورزشی خود اشاره کرد و افزود: «چهره‌هایی نظیر مارادونا و کریستیانو رونالدو، برای او حجتی تمام‌عیار در اتخاذ این موضع به شمار می‌روند.»

محمدزاده در ادامه به فضای دوگانگی و اتهام‌زنی‌های رایج به هنرمندان اشاره کرد و گفت که برخی او را به هواداری از جریان‌های افراطی یا وطن‌فروشی متهم می‌سازند، در حالی که او همواره هدفش زندگی و زیستن در کنار مردم خویش بوده است.

او خطاب به مخاطبان گفت: «به جای حاشیه‌سازی، تمرکز را بر زیستن معطوف دارید؛ چراکه هر انسانی تنها یک فرصت برای زندگی در اختیار دارد و چه بد است که این فرصت نادر را به کشمکش‌های بی‌حاصل می‌گذرانیم و از هم می‌گسلیم؟»

این بازیگر با اشاره به واکنش‌های احتمالی پس از انتشار این ویدئو، اظهار کرد: «گویا انفجاری تازه روی داده تا چند روزی، من و خانواده‌ام مورد اهانت قرار خواهیم گرفت، اما به جای این کار‌ها بیایید مجال هم‌دلی بیابیم.»

محمدزاده همچنین با تأکید بر استقلال رأی و اندیشه‌اش، خاطرنشان کرد: «من نه در اردوگاه این طرف جای دارم و نه در اردوگاه آن طرف آبی‌ها؛ من تنها در اردوگاه زندگی جای دارم و در هوای وطنم ایران نفس می‌کشم. عشق من به ایران است و به همین دلیل است که اینجا زیست می‌کنم. با تمام دشواری‌هایش، شیفته‌ی این سرزمینم و به آن دلبسته‌ام.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محسن۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۴:۱۹

ای ول ... بهترین برای تو و همه انسانها .... اما بدان از این به بعد شرایط برای او سخت و هزاران بار سخت تر شده و می شود .... باید 28 ساعته مواظب هر حرفت و کارت و .... باشی .... حالا که با آگاهی قبول خطر و مسولیت کردی فقط خدا کمکت کند .... مواظب باش ....

منوچهر۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۴:۱۴

این بازیگر از مردم ایران در مقابل مشکلات معیشتی و اقتصادی چه موضعی دارد و چه اقدام عملی نموده است

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۳:۴۸

ذوق زده نشید اینها در لحظه عوض می شوند مثل پرویز پرستویی!

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۳:۳۰

درود بر نوید محمدزاده

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۳:۰۶

بله بله
عکسهای زن بی حجابت تو اروپا هم حمایت داره

mojtaba۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۲:۳۸

عادت کنیم به کسی بد نگیم و بدی کسی رو نگیم، سخن رنج مگو ، جز سخن گنج مگو.

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۱:۵۶

این سلبریتی ها در جنگ از کشور خودشان دفاع نکردن کشورشان در خطر موجودیتی و تجزیه بود اما لال بودن اما یادم هست همین سلبریتی ها برای حمله روسیه به اکراین از اکراین حمایت کردن ، از همین جا باید فهمید اینها چطور آدمهایی هستند دوزار ارزش ندارن

نوری۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۱:۵۱

بازهم تو.دراین شرایط بحرانی دنیا، انسانها باانتخابشان ارزش پیدا می کنند.حتی حیوانهاه ازلانه خوددفاع می کنند تاچه رسد به انسانها ودفاع ازوطن.لذاوطن فروشها ازحیوان هم پست ترند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۱:۲۸

آفرین

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۰۹:۴۶

درود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.