سمير قنطار: دوران پيروزي آغاز شده
قنطار ادامه داد: اجازه دهيد يادي کنم از شيخ شهيدان مقاومت اسلامي، يعني شيخ راغب حرب و به او بگويم اکنون سلاح به فرهنگ ما تبديل شده است و ملت مقاومت را تشکيل ميدهد. به فرهنگ نسلهايي تبديل شده است که آرمان نهايي را با نابود کردن اين رژيم غاصب محقق خواهد کرد.
«سمير القنطار»، قديميترين اسير آزاد شده لبناني، گفت: روزهاي پيروزي از راه رسيده و دوران شکست به پايان رسيده است.
به گزارش شبکه خبري «العالم»، سمير القنطار در حومه جنوبي بيروت گفت:اين پيروزي قبل از هرچيز لطف پروردگار بود و سپس، متعلق است به شهيدان بزرگوارمان که در نبرد با دشمن متجاوز به خاک و خون غلطيدند و اين پيروزي متعلق است به شما، اي وعده دهندگان صادق که همه چيز را تحمل کرديد.
سمير القنطار افزود: جوانان و خانواده خود را تقديم کرديد و هيچ گاه سر تسليم فرود نياورديد. همه آزارها را تحمل کرديد و هيچ گاه مقاومت خود را نفروختيد.
وي ادامه داد امروز همه شهيدان را به ياد ميآوريم. همه شهيداني که در اين ميهن و در فلسطين، در دفاع از اين ميهن و از اين امت و براي مقابله با اين رژيم غاصب به خاک و خون غلطيدند اما اجازه دهيد يادي کنيم از سيد مقاومت اسلامي، سيد عباس موسوي که از ما خواست تا اين مقاومت را حفظ کنيم و امروز به او ميگويم بنگر اي سيد عباس، نه تنها اين مقاومت را حفظ کرديم، بلکه اکنون اين مقاومت به قدرتي تبديل شده است که هيچ گاه شکست نخواهد خورد و به تحقق آرمان خود نزديک ميشود.
قنطار ادامه داد: اجازه دهيد يادي کنم از شيخ شهيدان مقاومت اسلامي، يعني شيخ راغب حرب و به او بگويم اکنون سلاح به فرهنگ ما تبديل شده است و ملت مقاومت را تشکيل ميدهد. به فرهنگ نسلهايي تبديل شده است که آرمان نهايي را با نابود کردن اين رژيم غاصب محقق خواهد کرد.
وي افزود: اجازه دهيد تا يادي کنم از فرمانده افسانهاي بزرگي مثل شهيد مجاهد قهرمان عماد المغنيه و در اينجا ميخواهم جملهاي بگويم و آن اين که ما اي حاج عماد، در حد خون تو نيستيم، مگر در يک حالت و آن اين که اين دشمن را وادار کنيم مشتاق روزهايي باشد که تو در آن زنده بودي و به لطف خداوند به چنين روزي خواهيم رسيد.
وي افزود: در چنين روزي، مايلم از سيد و فرمانده خودمان سپاسگزاري کنم؛ هنگامي يکي از صهيونيستها به من گفت: سمير خداوند کسي را نيافريده است که بتواند تو را از اين زندان نجات دهد و من امروز به او ميگويم خداوند هزاران مرد را آفريده است که هنگامي اراده کنند، در واقع او اراده کرده است و اگر سخني بگويند، عمل خواهند کرد و اگر وعده کنند، عمل خواهند کرد و در رأس اين مردان، سيد و حبيب و فرمانده و استاد ما سيد حسن نصرالله قرار دارد. دوستان عزيز من، امروز از فلسطين بازگشتم و فلسطين براي همه عزيز است، اما باور کنيد به اميد بازگشت به فلسطين، بازگشتم و به خواست خدا، من به خانواده و عزيزانم در فلسطين وعده خواهم داد که ما بازخواهيم گشت؛ من به همراه برادرانم در مقاومت اسلامي و به برادران فلسطيني خودم، سلام يازده هزار و پانصد اسير فلسطيني زندانهاي اسرائيل را ابلاغ ميکنم و پيامي دارم که شما را به همبستگي فراميخواند.
قنطار ادامه داد: تنها همبستگي نيروهاي اسلامي و ملي فلسطيني، ميتواند شرايط دشوار فلسطين و مقاومت جوانان آن را به پيروزي برساند. سمير قنطار در پايان از اميل لحود، رئيسجمهوري سابق لبنان ستايش کرد و او را رئيسجمهوري پايدار خواند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.