آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
6بازدید

وزیر رژیم صهیونیستی ایران را تهدید کرد

الی کوهن مدعی شد که در صورت تلاش ایران برای بازسازی برنامه‌های هسته‌ای یا موشک‌های بالستیک خود، احتمال حمله دوباره اسرائیل وجود دارد

وزیر رژیم صهیونیستی ایران را تهدید کرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ به ادعای کوهن، حملات مشترک آمریکا و اسرائیل برنامه هسته‌ای ایران را بین دو تا چهار سال به عقب انداخته است. او مدعی شد که در صورت تلاش ایران برای بازسازی برنامه‌های هسته‌ای یا موشک‌های بالستیک خود، احتمال حمله دوباره اسرائیل وجود دارد. وزیر انرژی اسرائیل گفت: «اگر ایران اشتباه کند و سعی کند برنامه هسته‌ای یا برنامه موشک‌های بالستیک خود را از سر بگیرد، حتی اگر با ایالات متحده توافقی حاصل شود، ما آنجا خواهیم بود تا به آن حمله کنیم.»

وزیر خارجه سابق کابینه بنیامین نتانیاهو در دفاع از جنگ تحمیلی علیه ایران، به سراغ ادعای تکراری اسرائیل و آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران رفت. در حالی که رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است، کوهن به یدیعوت آحارونوت گفت: اگر اسرائیل حمله نمی‌کرد، ایران به سلاح‌های هسته‌ای دست می‌یافت.به ادعای او، طبق برآورد اطلاعاتی این رژیم، حملات مشترک (آمریکا و اسرائیل)، این برنامه (هسته‌ای ایران) را بین دو تا چهار سال به عقب انداخته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۵/۰۶/۰۸ ۲۳:۴۰

اندازه دهنت حرف بزن . به اتفاق بابات نتونستید غلطی بکنید . تنهایی که اثری ازت نخواهد ماند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.