آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
9بازدید

یک امامزاده در چهار محال بختیاری جابجا شد

ماجرا از این قرار است که حدود پنجاه سال پیش ساختمان امامزاده حارث ابن علی و کل روستای جمالو در پی آبگیری سدزاینده رود زیر آب رفت و امسال بدلیل خشکسالیهای اخیر بقعه متبرکه از آب بیرون آمد و موقعیت امامزاده و قبر مطهر مشخص شد.

هفته گذشته مزار مطهر امامزاده حارث ابن علی با حضور عزاداران حسینی به محل جدید روستای جمالو واقع در بخش "بن" چهار محال و بختیاری منتقل شد.

به گزارش خبرنگار مهر ماجرا از این قرار است که حدود پنجاه سال پیش ساختمان امامزاده حارث ابن علی و کل روستای جمالو در پی آبگیری سدزاینده رود زیر آب رفت و امسال بدلیل خشکسالیهای اخیر بقعه متبرکه از آب بیرون آمد و موقعیت امامزاده و قبر مطهر مشخص شد.

با همت اهالی روستاهای جمالو، حیدری و یان چشمه پس از یکماه تلاش شبانه روزی در شرایط آب و هوایی بسیار سرد منطقه و 4 مترمکعب خاکبرداری با دست قبر مبارک آن حضرت مشخص و با اخذ مجوز از سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و استفتاء از مراجع عظام تقلید با انجام عملیات بسیار دقیق کارشناسی و فنی بدون انجام نبش قبر مزار مطهر از زمین جدا شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۹ ۱۵:۱۴

بدون انجام نبش قبر !!!!!!!
محال است، آیا با گذشت این همه سال از دفن شدن این امامزاده بزرگوار فقط 4 متر مکعب خاکبرداری! اصل قبر را جابجا کرده اند!
محال است
به احتمال زیاد قبر متبرک امام زاده هنوز سرجایش باقیست

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۹ ۰۹:۴۷

کاش به خشکسالی های پی در پی و ویرانگر اهمیت می دهیم. آیا دولت می داند خشکسالی چه بلایی بر سر مناطق مرکزی، جنوبی و شرقی کشور آورده است.؟ نه نمی داند چون اگر می دانست کاری می کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.