آخرین خبرهفت دهه پیش،کارزار ایرانی علیه سلاح اتمی؛ چه کسی در ایران برای اولین بار علیه سلاح اتمی بیانیه داد؟
2بازدید

دیدار خانواده علیرضا عسگری با صالحی

اعضای خانواده علیرضا عسگری معاون سابق وزیر دفاع ساعتی پیش در محل وزارت خارجه با علی اکبر صالحی سرپرست این وزارتخانه دیدار کردند.

اعضای خانواده علیرضا عسگری معاون سابق وزیر دفاع که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده با سرپرست وزارت امور خارجه دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای خانواده علیرضا عسگری معاون سابق وزیر دفاع ساعتی پیش در محل وزارت خارجه با علی اکبر صالحی سرپرست این وزارتخانه دیدار کردند.

در این دیدار خانواده عسگری ضمن اظهار نگرانی از اخبار منتشر شده پیرامون وضعیت وی ، خواستار پیگیری وضع او از طریق وزارت خارجه شدند.

مشروح سخنان سرپرست وزارت خارجه در این دیدار متعاقبا منتشر می گردد.

صالحی پیشتر در نامه هایی به دبیرکل سازمان ملل و رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ خواستار پیگیری وضعیت عسگری شده بود.

علیرضا عسگری مقام اسبق وزارت دفاع ایران بوده که در سال 2007 در ترکیه ربوده شده و تا کنون اطلاعی از وی در دست نیست اما چندی قبل روزنامه های صهیونیستی خبری مبنی بر شهادت عسگری منتشر کردند که این خبر می تواند تائید نقش رژیم صهیونیستی در ربایش عسگری باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.