آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
4بازدید

نام اعضاي هيات مديره قرمز و آبی نهايي شد

مشاور رييس سازمان تربيت بدني اعلام كرد كه نام اعضاي جديد هيات مديره باشگاه هاي پرسپوليس و استقلال نهايي شده است.

مجيد فرخزادي افزود: صحبت هاي نهايي با 10 نفري كه قرار است در هيات مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال حاضر شوند انجام شده و پس از جام ملت ها آنها معرفي خواهند شد.

وي در گفت و گو با ايرنا، ادامه داد: اعضاي حاضر در هيات مديره اين دو باشگاه از ميان تجار، اقتصاد دانان و پيشكسوتان انتخاب خواهند شد.
مشاور رييس سازمان تربيت بدني در خصوص احتمال حضور خود در هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: اگر خدا بخواهد با حضور در ميان اعضاي هيات مديره به اين باشگاه كمك خواهم كرد.
وي در خصوص شايعات اخير مبني بر خصوصي سازي دو باشگاه پرسپوليس و استقلال تا پايان سال جاري تصريح كرد: بحث هاي متفاوتي در اين خصوص شده است اما معتقد هستم كه اين دو باشگاه براي ادامه حيات خود نياز به حمايت دولت دارند.

وي اظهار داشت: با وضعيت موجود احتمال موفقيت در خصوصي سازي اين باشگاهها بسيار كم است.
فرخزادي در خصوص تشكيل وزارت ورزش و جوانان گفت: اين موضوع مورد تصويب شوراي نگهبان قرار گرفته و بايد منتظر اجراي آن بود.
مشاور رييس سازمان تربيت بدني در پايان براي تيم ملي فوتبال كشورمان در ديدا امشب مقابل كره جنوبي آرزوي موفقيت كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.