آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

دریاچه زریوار مریوان یخ زد

از مجموع 750 هکتار فضای آبی دریاچه مریوان ، بیش از 700 هکتار آن یخ بسته است و باقی نیز در حال یخ زدن است .

دریاچه زریوار مریوان به عنوان بزرگترین تالاب آب شیرین جهان به علت سرمای شدید و برودت هوا یخ بست.

به گزارش واحد مرکزی خبر، از مجموع 750 هکتار فضای آبی دریاچه مریوان ، بیش از 700 هکتار آن یخ بسته است و باقی نیز در حال یخ زدن است .

رییس اداره محیط زیست شهرستان مریوان گفت: یخ زدن دریاچه زریوار ، از ابتدای بهمن امسال آغاز شده است و هر روز به وسعت یخ زدگی سطح دریاچه افزوده می شود .

معروف قادری افزود: با یخ زدن دریاچه زریوار، اداره محیط زیست اقدامات حمایتی خود را از پرندگان و حیات وحش در معرض خطر این دریاچه آغاز کرده است .

وی گفت : علاوه بر دانه پاشی و قرار دادن نان خشک در مکان های محل تجمع ، اداره محیط زیست اقدام به فعال کردن گروه های نظارت و بازرسی در اطراف دریاچه کرده است .

رییس اداره محیط زیست شهرستان مریوان از ساکنان شهر مریوان خواست با توجه به برودت هوا و احتمال حضور حیات وحش در داخل شهر، ضمن پناه دادن به آنان، محیط زیست را در جریان بگذارند.

هر سال با یخ بستن دریاچه زریوار ، این مکان به محل اسکی خودروها و موتور سیکلت ها تبدیل می شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۱۵:۵۶

تو بلاد کفر میرن روی دریاچه با این کفش ها که ریل زیرشه بچه ها بازی می کنن اینجا با ماشین میرن ؟؟
=))
اگه بشکنه یارو بیفته تو آب میمیره که

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۱۵:۴۶

دریغ از یه عکس

03828۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۱۵:۲۱

حالا نون خشک از کجا آوردند ؟!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۷ ۱۴:۲۴

همه جا اینجور خبرها را با عکس منتشر می کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.