آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

با وجود تاكيد داورزني به انتخاب مربي زن

يك مرد گزينه مربيگري در تيم ملي زنان شد!

نام بازيكن سابق تيم ملي واليبال مردان به عنوان يكي از گزينه‌هاي مربيگري تيم ملي بانوان مطرح شده است.

مدتي است كه زمزمه حضور مربي مرد در تيم ملي واليبال بانوان شنيده مي‌شود و با وجود تكذيب رئيس فدراسيون واليبال، امير حسيني بازيكن كنوني پيكان و سابق تيم ملي براي اين سمت كانديد شده است.

به گزارش فارس ، حسيني كه با حضور در خانه واليبال ايران از نزديك تماشاگر ديدار تيم‌هاي بانوان گاز تهران و ذوب‌آهن اصفهان بود، با تأييد اين خبر به خبرنگار فارس گفت: صحبت‌هايي در اين زمينه با من شده، اما هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده است.
وي درباره حضورش در خانه واليبال و مشاهده ليگ بانوان عنوان كرد: براي اينكه با سيستم بازي بانوان آشنا شوم با حضور در سالن حجاب بازي‌ها را از نزديك ديدم كه اگر در آينده خدمتي از من خواستند اين كار را انجام دهم.

حسيني در پاسخ به اين سؤال كه داورزني، رئيس فدراسيون واليبال در نظر دارد از مردان به عنوان مشاوران تيم ملي بانوان استفاده كند، نه به عنوان مربي، اظهار داشت: در هر پستي كه باشم دوست دارم به فدراسيون واليبال كمك كنم تا تجربياتي كه به دست آورده‌ام را در اختيار جوانان قرار دهم. هر كجا كه مسئولان فدراسيون بخواهند انجام وظيفه مي‌كنم و هيچ مشكلي ندارم.
محمدرضا داورزني در حاشيه همايش ورزش و سلامت رواني در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر حضور مربي مرد براي هدايت تيم ملي واليبال بانوان گفته بود: بهترين مربيان بانوان در كشورهاي مختلف مردان هستند، اما صلاح نمي‌دانم از مربي مرد استفاده كنيم. البته از مرداني كه سابقه فعاليت در مسابقات آسيايي و جهاني دارند به عنوان مشاور استفاده خواهيم كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.