آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

فرار جنايتكار 80 ساله پس از قتل يك زن

تيم جنايي در ادامه دريافت مقتول و خانواده‌اش چندي قبل بخشي از مرتع را از يك مرد 80 ساله به نام «حسين‌علي» اجاره كرده بودند اما مالك و مستأجر به خاطر برخي اختلاف‌ها با هم مشاجره داشتند تا اينكه ساعاتي قبل، «حسين‌علي» پس از درگيري و مشاجره‌اي تند، مقتول را با اسلحه كلاشينكف از پا درآورد و گريخت.

ایران: مرتع‌دار سالخورده كه هنگام درگيري با مستأجرانش زني را با شليك گلوله از پا درآورده بود، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.

چند روز قبل تيم جنايي پليس آگاهي شهرستان كازرون به محض اطلاع از درگيري مسلحانه خونين، بلافاصله همراه بازپرس «كشكولي» - قاضي دادگاه بخش خشت و كنار تخته - راهي محل حادثه - در مراتع بخش خشت - شدند.

آنها پس از حضور در محل حادثه و مشاهده پيكر بي‌جان «آبي جان» - زن 50 ساله - كه با شليك گلوله جان باخته بود، به تحقيق در اين باره پرداختند. تيم جنايي در ادامه دريافت مقتول و خانواده‌اش چندي قبل بخشي از مرتع را از يك مرد 80 ساله به نام «حسين‌علي» اجاره كرده بودند اما مالك و مستأجر به خاطر برخي اختلاف‌ها با هم مشاجره داشتند تا اينكه ساعاتي قبل، «حسين‌علي» پس از درگيري و مشاجره‌اي تند، مقتول را با اسلحه كلاشينكف از پا درآورد و گريخت.

بدين ترتيب بازپرس پرونده پس از تحقيقات مقدماتي، دستور انتقال جسد به پزشكي قانوني را صادر كرد. همچنين با دستور وي تيم جنايي كارآگاهان پليس آگاهي كازرون مسئول شناسايي و دستگيري قاتل فراري شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.