آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

احمدي‌نژاد رسما از عبدالله گل استقبال کرد

عبدالله گل رئيس جمهور تركيه كه عصر روز گذشته ‌در پاسخ به دعوت رسمي احمدي‌نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران در سفري ۴ روزه وارد تهران شد‌،‌ دقايقي پيش در محل وزارت امور‌خارجه مورد استقبال رسمي ‌رئيس جمهور كشورمان قرار گرفت.

رئيس جمهور تركيه در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال رسمي رئيس جمهور كشورمان ‌‌قرار گرفت.

به گزارش فارس، عبدالله گل رئيس جمهور تركيه كه عصر روز گذشته ‌در پاسخ به دعوت رسمي احمدي‌نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران در سفري ۴ روزه وارد تهران شد‌،‌ دقايقي پيش در محل وزارت امور‌خارجه مورد استقبال رسمي ‌رئيس جمهور كشورمان قرار گرفت.

در اين مراسم پس از نواخته شدن سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و تركيه، رؤساي جمهور دو كشور از يگان تشريفات حاضر در محل سان ديدند و سپس مقامات دو طرف را به يكديگر معرفي كردند.

پس از برگزاري مراسم استقبال رسمي مذاكرات خصوصي رؤساي جمهور ايران و تركيه برگزار خواهد شد.

رئيس جمهور تركيه كه توسط داوود اوغلو وزير امور خارجه اين كشور و ۱۳۵ مقام دولتي، ۱۰۰ تاجر و بازرگان و ۳۰ خبرنگار همراهي مي‌شود، قرار است در اين سفر ۴ روزه ‌علاوه بر ديدار با محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور با معاون اول وي و برخي از مقامات بلندپايه كشورمان ديدار و در راستاي تحكيم و تعميق روابط فيمابين بحث و گفت‌وگو كنند.

عبدالله گل در سفر به كشورمان قرار است به اصفهان و تبريز نيز سفر كرده و از بخش‌هاي مختلف صنعتي و توليدي اين استان‌ها بازديد كند.

به گفته عليرضا بيگي استاندار آذربايجان شرقي، ديدار تجار و بازرگانان اين استان با تجار و بازرگانان تركيه، امضاي تفاهم‌نامه مشترك و ارتقاي مبادلات تجاري بين دو طرف از برنامه‌هاي ديگر اين سفر است.

برپايه اين گزارش، روابط و همكاري تركيه و ايران پس از به قدرت رسيدن حزب عدالت و توسعه در تركيه در سال ۲۰۰۲ به شدت افزايش يافته و تركيه در سال‌هاي اخير به كانال ديپلماتيك براي حل پرونده هسته‌اي ايران تبديل شده است.

مبادلات تجاري ايران و تركيه تا ۵ سال آينده به ۳۰ ميليارد دلار خواهد رسيد كه اين مسئله نشانگر عزم دو كشور براي گسترش همكاري‌هاي اقتصادي و تجاري است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.