آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

مشكل خانوادگي كرش حل شد؟

عربستان انتخاب مي‌كند؛ كرش يا هيدينك؟

گزينه پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران و سرمربي تركيه، نامزد‌هاي احراز پست سرمربيگري تيم عربستان هستند.

 كميته فني فدراسيون عربستان سرگرم رايزني با كارلوس كرش و گاس هيدينك است.
پس از اتفاقاتي كه در پايان مذاكره با فدراسيون فوتبال ايران رخ داد، كارلوس كرش به بهانه مشكلات خانوادگي از حضور در ايران با وجود توافق ضمني سرباز زد و پاسخ منفي داد. اين اقدام سبب شد او به پيشنهاد وسوسه‌كننده‌اي كه از سوي عر‌ب‌ها داشت، جدي‌تر فكر كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه الوطن، در اين ارتباط يك منبع نزديك به اين مربي 57 ساله عنوان كرد كرش به عقد قرارداد همكاري با عربستاني‌ها كاملا نزديك شده است. كرش دوشنبه هفته گذشته براي ارزيابي دقيق شرايط و امكانات ايران به تهران سفر كرد و پس از ترك اين كشور نيز ابراز رضايت كرد، اگر چه پايان اين مذاكرات نتيجه خوبي نداشت.
كرش حالا كه يكي از گزينه مربيگري عربستان شده، در سال 1989 اتفاق افتاد كه مربي تيم ملي جوانان پرتغال بود و پيكارهاي جام‌جهاني اين رده سني در كشور عربي برگزار مي‌شد.

در همين ارتباط خبرگزاري آلمان (د.پ.آ) با استناد به گزارش دو روزنامه چاپ هلند عنوان كرد گاس هيدينك نيز به عنوان سرمربي احتمالي عربستان به طور جدي مطرح است. مطابق اين گزارش اين مربي هلندي كه از ابتداي تابستان سال جاري زمام امور تيم ملي تركيه را برعهده گرفته، پيشنهاد فدراسيون عربستان را دريافت كرده است. هيدينك اكنون از طريق مدير برنامه‌هايش به رايزني‌ها با طرف مذكور ادامه مي‌دهد زيرا تمايل دارد در صورت امكان از ترك‌ها جدا شده و مسئوليت عربستان را در اختيار گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

lucmdacy۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۰:۵۸

20

qdkuxxoo۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۰:۵۸

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.