آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دوستي عجيب غاز با مرد آمريكايي!

اين مرد، «ماريا»، غاز پارك را با اجازه نگهبانان به منزلش برده و هر روز براي هواخوري و گردش همانند سگ‌خانگي اين حيوان را به پارك مي‌آورد. اين اولين باري است كه چنين اتفاقي در اين كشور مي‌افتد.

يك مرد اهل ايالت كاليفرنيا اعلام كرد كه يك غاز دوست صميمي‌اش شده است.

به گزارش ايسنا، «دومينيك ارل رل» 65 ساله در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي آمريكا تصريح كرد: «ماريا» اسم اين غاز است كه هر روز صبح با من به پارك مي‌آيد و همانند يك سگ دست‌آموز رفتار مي‌كند.

اين مرد 65 ساله در ادامه به روزنامه‌ لس‌آنجلس تايمز خاطر نشان كرد: سه روز پيش كه براي گردش و هواخوري به پارك رفته بودم، ناگهان متوجه شدم اين غاز به من نزديك شده است. ابتدا تصور كردم قصد دارد به من حمله كند، اما نزديكم آمد و با نوكش به پايم زد.

در گزارش اين روزنامه‌ آمده است كه اين مرد، «ماريا»، غاز پارك را با اجازه نگهبانان به منزلش برده و هر روز براي هواخوري و گردش همانند سگ‌خانگي اين حيوان را به پارك مي‌آورد. اين اولين باري است كه چنين اتفاقي در اين كشور مي‌افتد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.