آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
4بازدید

کارت عدالت جایگزین یارانه نقدی می‌شود

با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قرار است این کارتها از سال آینده جایگزین پرداخت یارانه‌های نقدی شوند به نحوی که از این طریق سعی می‌شود تا از هدر روی منابع نقدی دولت جلوگیری به عمل آید.

همزمان با رفع مسدودی برداشت یارانه نقدی در مرحله دوم، پروژه صدور کارت عدالت برای برخی شهروندان به‌منظور دریافت یارانه نقدی به صورت پایلوت از امروز یکشنبه اجرایی شد.

برخی شهروندان در تماسی با مهر اعلام کردند که وقتی امروز صبح یکشنبه برای دریافت یارانه نقدی به برخی شعب بانک ملی در برخی شهرها مراجعه کردند، متصدیان امور بانکی خواستار افتتاح حساب برای دریافت کارت عدالت شدند.

آنان افزودند: کارت عدالت کرم رنگ و بر روی آن نقشه ایران طراحی شده است، ضمن اینکه در پائین همین کارت آرم بانک ملی در کنار نام وزارت رفاه و تامین اجتماعی دیده می‌شود.

به گزارش مهر، صدور کارتهای عدالت گویا فعلا به صورت پایلوت برای برخی شهروندان در برخی شعب بانک ملی در برخی شهرها اجرایی شده است تا در صورت موفقیت آمیز بودن آن، این پروژه در کل بانکها اجرایی شود.

گفته می‌شود بانک ملی قصد دارد برای دارندگان کارت عدالت سود ویژه‌ای جهت یارانه نقدی آنان در نظر بگیرد.

نخستین بار زمستان سال گذشته محمدرضا فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت از صدور 10 میلیون کارت عدالت در راستای توزیع یارانه نقدی خبر داده بود، این در حالی است که با وجود اجرایی شدن قانون هدفمندی یارانه‌ها از 28 آذرماه امسال، توزیع این کارتها تاکنون متوقف شده بود.

در همین حال، سید عماد حسینی عضو کمیسیون انرژی مجلس چندی پیش در گفتگو با مهر تاکید کرده است: در جلسه مشترک با مسئولان دولتی، طرحی توسط کمیسیون انرژی مبنی بر واگذاری کارت انرژی به خانواده‌ها مطرح شد که با استقبال نمایندگان دولت مطرح شد.

وی افزوده است: با برنامه ریزیهای صورت گرفته، قرار است این کارتها از سال آینده جایگزین پرداخت یارانه‌های نقدی شوند به نحوی که از این طریق سعی می‌شود تا از هدر روی منابع نقدی دولت جلوگیری به عمل آید.

حسینی خاطر نشان کرده است: هدف اصلی از طرح کارت انرژی، واریز یارانه نقدی افراد به این کارت‎ها است به نحوی که این کارتها تنها قابلیت پرداخت قبوض را داشته باشند، البته در صورتی که مصرف خانواده‌ها کمتر از میزان یارانه آنها باشد، امکان برداشت نقدی نیز وجود داشته باشد.

این در حالی است که محمود رضا خاوری رئیس شورای عالی هماهنگی مدیران عامل بانکهای دولتی نیز در گفتگو با مهر از برنامه‌های سیستم بانکی و بانک ملی برای ارائه خدمات بانکی از طریق یارانه‌های نقدی واریز شده به حساب بانکی افراد و برنامه‌های طراحی شده در این زمینه و ابلاغ آنها به شعب خبر داده است.

وی یکی از این طرحها را استفاده از تسهیلات بانکها برای خرید کالاهای اساسی و کالاهای مورد نیاز منازل افراد عنوان و بیان کرده است: بر اساس این تسهیلات افراد به بانک وکالت می‌دهند که از محل منابع موجود در حساب یارانه‌های نقدی، اقساط توسط بانک برداشت شود.
 
خاوری یکی دیگر از طرحها در این زمینه را فروش اقساطی سکه ذکر کرده و اظهار داشته است: در این طرح سکه طلا به نرخ روز توسط بانک فروش اقساطی می‌شود و در زمان تحویل به نرخ روز با کسر 16 درصد، سکه به آنها تحویل داده می‌شود.
 
این مقام مسئول در نظام بانکی با بیان اینکه مردم می‌توانند از این زمینه برای پس اندازهای آتی خود در بخش یارانه‌های نقدی بهره مند شوند، افزوده است: در طرح فروش اقساطی سکه از ریسک نوسانات تورم و نرخ ارز مصون خواهند ماند، علاوه براینکه از تخفیف 16 درصدی نرخ سکه طلا هم استفاده می‌کنند.
 
خاوری بیان کرده است: علاوه بر دو طرح مذکور حق تقدم استفاده از تسهیلات هم پیش بینی شده است تا مردم از این طرح هم استفاده کنند، همچنین افرادی که بخواهند وجوه یارانه‌های نقدی خود را به امر قرض الحسنه اختصاص دهند و از ثواب آن بهره مند شود از جوایز و امکانات بانک بهره مند می‌شوند و این امکان هم اکنون در بانک ملی برای آنها فراهم شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۵:۲۲

این یعنی یارانه کشک!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۵:۱۵

يارانه بصورت كارت عدات براي افراد بسياري شيريني نقدش را از دست ميدهد و نا ملموس ميگردد.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۵:۰۰

مطمئن باشيد داستانی در کاره. جايي نمي خوابن كه آب زيرشون بره. يه کاری مي خواهند بكنند دارند زمينه اش را مهيا مي كنند. به کسی چه كه ما حقمون رو چه جوري مديريت مي كنيم. ضمنا شما كه مي خواستيد اين كار رو بكيند چرا از اول مردم رو اين همه مچل كرديد تا شماره حساب با بدبختي در اين سيستم شما تعريف كنن.

همایون۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۵:۰۰

هردم از این باغ بری می رسد

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۴۶

بانك ملي از اعتماد مردم سوء استفاده كرده است آنهم بي خبر

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۲۷

اولا اینکار بصورت پیشنهادیست یا اجبارا کارت رو صادر میکنن ؟ چون با اینوجود بانکهای دیگه هم میتونن عمل مشابه رو انجام بدن و در اینده امکانات خاصی رو برای برداشت از اینکارت لحاظ کنن . در هر صورت این مسئله باید اختاری باشه نه بالاجبار مردم رو وادار به عمل انجام شده کنن .

بنده خدا۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۱۸

از محل يارانه اينجانب:اولا يك كارت عدالت بدهيد -ثانيا يك كارت انرژي - ثالثا تسهيلات براي كالاي اساسي ميخواهم - رابعا تسهيلات براي كالاي مورد نياز افراد ميخواهم- خامسا به بانك وكالت ميدهم اقساط را از محل يارانه برداشت نمايد سادسا تعدادي سكه طلا 16% زير قيمت روز ميخواهم - سابعا حق تقدم استفاده از تسهيلات ميخواهم - ثامنا باقي مانده يارانه ام را جهت بهره مندي از ثواب به امر قرض الحسنه اختصاص ميدهم تا از جوايز وامكانات بانك در دنيا وپاداش اخروي محروم نشوم. چي ميكنه اين يارانه نقدي؟ حالا بايستي چه كار كنم؟!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۱۷

عجب مطلب طنز الودی خندم گرفت هیچکی ندونه فکر میکنه صحبت از چندین میلیون تومان پوله یعنی اینقدر ملت پست و بیمقدار و چیپ شدن که گشنه همین 89 هزار تومان برای 2 ماه هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۵۰

در شهر تيران اصفهان هم در بانك ملي همين آگهي نصب شده بود.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۴۳

ترا به خدا قبل از اینکه این کارتها را فعال کنید تمام جوانب انرا در نظر بگیرید تا مردم دچار مشکل نگردند الان در تمام مجتمع های مسکونی در سراسر ایران مالکین و مساجران به خاطر داشتن کنتور مشترک اب و گاز به مشکل بر خور ده اند امکان جدا سازی کنتور ها به خاطر ساختار لوله کشی وجود ندارد شرکت اب و شرکت گاز میگویند کنتور نداریم اگر هم کنتور بیاید اول باید انشعابات اپارتمانها جدا سازی شود که این عمل خود مستلزم هزینه مضاعف بنائی و لوله کشی جدید میباشد اقایان که این طرحها را میدهند خودشان تا حالا در یک مجتمع 70 الی 110 واحدی زندگی کرده اند که مشکلات مردم را درک کنند یا فقط میخواهند طرح بدهند ترا به خدا اینقدر مردم را اذیت نکنید در روز قیامت جوابی ندارید بدهید انجا هم هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست .

a۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۳۷

ظاهرا نميخواهند آب خوش از گلوي مردم پايين برود! به شما چه كه طرف با اين كارت قبض پرداخت كند يا با پولش بخواهد برود تفريح..... واقعا كه مسخره كرده ايد.... پايتان را اينقدر از گليم خود درازتر نكنيد زوري مي گن قرض الحسنه باشه ثواب داره آخه اين مردم خودشان فهم ندارند؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۲۹

آقایان چرا به متولدین سال 88 به بعد یارانه پرداخت نمی کنید ؟ نه در مرحله اول و نه در مرحله دوم این مبلغ واریز نشده است از کجا پیگیری کنیم . اطلاعات را هم اصلاح کرده ایم واقعاً جای تاسف دارد.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۲۳

یعنی میخوان کاری کنن فقط از دولت خرید کنیم !!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۲۰

این همه هزینه برای پس گرفتن پولی که دولت به مردم داده؟ اصلا چرا میدهند که پس بگیرند.

a۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۳:۱۰

چه عدالتي ؟
ما كه هنوز يارانه اول هم نگرفتيم با اين سيستم در پيتتون

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۲:۵۱

این چه مسخره بازییه ؟! بامبول درآوردن سر این چندرغاز پول که حق مردمه شروع شد ؟!! شاید یکی دلش نخواد با این پول قبض پرداخت کنه ! یا ماشین نداشته باشه که بنزین بزنه ! اونوقت باید چه کار کنه ؟!
نه مثل این که واقعیت ها داره کم کم رو می شه !!

اقتصادی۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۲:۵۰

امیدوارم طراحان این کارت فکر این را کرده باشند که در آپارتمانها که یک قبض گاز و یک قبض آب عمومی صادر می شود و افراد باید به صورت جداگانه سهم مصرف خود را به صورت نقدی به مدیر ساختمان بدهند، چگونه میتوانند با این کارتها مبادرت به پرداخت قبض نمایند.؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۲:۵۰

به پیر به به پیغمبر اواع واقسام کارت را داریم در شماره رمزاونا گم می شیم ترابه خدا جلوی صدرو کارت های جدید را بگیرید .مگه ما چنتا حساب باید داشته باشیم؟می ری وام بگیری می گن یه حساب بازکن!می ری قسط بدی مگن یه حساب بازکن و...!!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۲:۳۰

يارانه بنده معلوم نيست در حساب چه كسي واريز شده است؟ بانك هم بخاطر اول ماه بودن سرويسي نميدهد. پول حلال هم به شدت مورد نياز است چكار كنم؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۲:۰۶

براي ما اقشار آسيب پذير‌(اعم از كارمند وكارگر وكشاورز)هيچ چيز بهتر از پول نقد نيست كه به حسابمان برود وخواهشمند هستيم به مغز مبارك فشار وارد نكنند تا براي ما طرح بدهند

asghar۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۵۸

این طرح ها بر خلاف وعده رئیس جمهور برای شما مایه دارها خوبه که چند ساختمان دارند و قبوض آنها را با یارانه پرداخت می کنند و بازهم یارانه کمشونه نه کسانیکه یک ساختمان هم ندارند با صرفه جویی سعی می کنند از یارانه در خورد خوراکشون هم اسبفاده کنند. با این طرح می خواهند بقیه پول را بالا بکشند.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۴۷

آقا اين همه كارت را رو سر مردم نريزند اين همه وقت مردم ، بانك‌ها و ادارات را نگيرند

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۴۰

امیدوارم مثل کارت های بانکی نباشه که از دیروز 10 بار رفتم شبکه قطع بوده حتی در شهروند هم نتونستم از این کارت استفاده کنم .

حمید۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۳۹

خوبه ولی اگه میشه این همه پیچش ندید مردم این کارو دوست دارن

علی۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۳۷

این که خیلی عالیه دیگه رسماً بدبخت میشیم

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۴۹

واقعا با اين 80000 تمان بدبخت ميشي؟ پس تا حالا چي بودي؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۳۴

بنام خدا
مسئولان که تا کنون حرفشان این بود که بهترین مدیران برای مدیریت مسائلی مانند یارانه ها خود مردم هستند.( که حرف درستی است.)
به یاد داشته باشیم دخالت دولت ها در امور اقتصادی در نهایت به ضرر مردم است. چرا باید بانکها در مورد پولی که ادعا می شود حق مردم است باید دخالت داشته باشند.
لطفا به مردم و مدیریت آنان احترام بگذارید .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۲۷

برخی شهروندان یا خودی ها

محمدعلی۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۲۵

یکی اینا را از برق بکشه....

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۲۲

خلاصه بگم یارانه مالید . این هم نتیجه بی تدبیری مسوولان بسیار محترم .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۲۰

عجب تبلیغی برای بانک ملی بود ، دمتون گرم .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۱۷

آخه به شما چه ربطی داره مردم چه جوری مدیریت می کنند یارانه خودشون رو ؟؟؟
بعد هم ما که گاز و آبمون مشترکه چه غلطی باید بکنیم که کلا ماهی 3 تومن پول برق میاد و 10 تومن پول تلفن ؟؟
بقیه پول بمونه تو حساب دولت که خودش پول خودش رو بخوره ؟؟ ها ها ها
واقعا که
واقعا که
فکر می کنین مردم ...؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۱۴

.
.
.
فقط انشا الله .اين كارت به بي دالتي تبديل نشه ...يعني مشمول زمان نشه و همچنان حفظ شود...
.
.
حتي بايد مبلغ واريزي به آن به روز شود يعني متناسب با تورم حقيقي خدمات و كالا شود...
.
.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۴:۴۶

ساده اي ها..... پولشون كجا بود كه يارانه بدن.........

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۱ ۱۱:۰۹

يعني چي نميشود برداشت كرد
هر روز يك نقشه ميكشن پول رو واريز ميكنن بعدش فقط بايد قبوض را پرداخت كنيد مگر رئيس جمهور محترم نگفتند مردم خودشان بايد بر يارانه خودشان مديريت كنن
به خدا خسته شديم از دست اين كاراتون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.