آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
2بازدید

حضور پرتعداد کابینه دولت در استیضاح وزیر

برخلاف جلسه استیضاح وزیر راه و ترابری که هیچ یک از اعضای کابینه دولت دهم در آن حاضر نبودند، صبح امروز جلسه استیضاح وزیر نیرو شاهد حضور پر تعداد اعضای کابینه از جمله معاون اول رئیس جمهوری، معاون پارلمانی رئیس جمهوری، پنج نفر از وزیران و تعدادی زیادی از معاونان پارلمانی بود.

به گزارش خانه ملت ، نشست علنی امروز یکشنبه (15 اسفند) که دستور کار اصلی آن استیضاح وزیر نیرو بود با ورود وزیر نیرو در ساعت 8 و 20 دقیقه صبح کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

حضور تعداد زیادی از معاونان پارلمانی وزارتخانه ها و معاونان رئیس جمهوری و تعدادی از وزیران کابینه دولت دهم در این نشست استیضاح، آن هم بعد از استیضاح وزیر راه و ترابری که هیچ یک از اعضای کابینه در آن شرکت نکردند، چشمگیر بود.

در نشست صبح امروز «محمدرضا رحیمی» معاون اول رئیس جمهوری، «محمدرضا میرتاج‌الدینی» معاون پارمانی رئیس جمهوری و تعداد زیادی از معاونان پارلمانی وزارتخانه حضور داشتند.

از وزیران کابینه دولت دهم هم «صادق محصولی» وزیر رفاه، «علی‌اکبر صالحی» وزیر امور خارجه، «صادق خلیلیان» وزیر جهاد کشاورزی، «مهدی غضنفری» وزیر بازرگانی و «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد، مجید نامجو را همراهی می‌کردند تا در نشست استیضاح تنها نباشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.