آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

معطلی آلبوم جديد شجريان در ارشاد

برخي اخبار حاکي از آن است که عليرغم اين که چندين ماه از ارائه جديدترين آلبوم محمدرضا شجريان به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي گذرد، اين وزارتخانه هيچ تصميمي در خصوص صدور يا عدم صدور مجوز براي اين آلبوم اتخاذ نکرده است.

آلبوم جديد محمدرضا شجريان ماه هاست که در وزارت ارشاد منتظر صدور مجوز مانده است.

به گزارش فرارو، برخي اخبار حاکي از آن است که عليرغم اين که چندين ماه از ارائه جديدترين آلبوم محمدرضا شجريان به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي گذرد، اين وزارتخانه هيچ تصميمي در خصوص صدور يا عدم صدور مجوز براي اين آلبوم اتخاذ نکرده است.

به همين دليل برخي منابع آگاه احتمال مي دهند شجريان از اين پس آلبوم هاي خود را در خارج از ايران منتشر نمايد. 

سايت دل آواز که اخبار رسمي مربوط به اين خواننده موسيقي ايراني را منتشر مي کند، هيچ خبري در خصوص آلبوم هاي جديد محمدرضا شجريان منتشر نکرده است. پيش از اين شجريان اعلام کرده بود قصد دارد تا در مهرماه سال جاري در ايران کنسرت دهد که اين امر نيز محقق نشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.