آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
3بازدید

بازگشایی سامانه اعلام حساب خانوار از امشب

پایگاه اینترنتی رفاهی به نشانه www.refahi.ir برای ثبت شماره حساب متقاضیان جدید دریافت یارانه‌ها از 24 امشب دوباره فعال می‌شود.

خانوارهایی که تاکنون موفق به اعلام شماره حساب برای دریافت یارانه نقدی نشده‌اند از ساعت 24 امشب می‌توانند شماره‌ حساب‌ بانکی سرپرست خانوار خود را در سایت این سازمان ثبت و مشمول مرحله بعدی پرداخت یارانه‌ نقدی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه اینترنتی رفاهی به نشانه www.refahi.ir برای ثبت شماره حساب متقاضیان جدید دریافت یارانه‌ها از 24 امشب دوباره فعال می‌شود.

براساس برنامه ریزی دولت، قرار است با دریافت شماره حساب افراد متقاضی، در نخستین پرداخت سال 1390، مبالغ یارانه ها به حساب‌ آنان واریز شود..
بهروز مرادی مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانه ها با بیان اینکه قانون هدفمندی یارانه‌ها با دقت زیادی اجرا می شود، گفته است: شمار خانوارهای متقاضی دریافت یارانه‌ها که به نفرات‌شان اضافه شده و آمارشان ثبت نشده باشد، در مجموع به نیم درصد هم نمی رسد.
 
وی با تاکید بر اینکه برای این افراد هم تمهیداتی اندیشیده شده است، اظهارداشته است: در ایامی که سامانه رفاهی بازگشایی می شود، تغییرات صورت می گیرد و اطلاعات کامل آنان نیز مبنای پرداخت قرار می‌گیرد.
 
مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانه ها با اشاره به اینکه برخی هموطنان قصد دارند داوطلبانه مبلغ یارانه های واریز شده به حساب‌های‌شان را بازگردانند، افزوده است: بر اساس مراجعات حضوری و تماسهای تلفنی، شمار قابل توجهی از هموطنان با اعلام انصراف از دریافت یارانه، اعلام شماره حساب برای عودت یارانه های واریزی مرحله اول و دوم خود را خواستار شدند؛ شماره حساب 0109200920006بانک ملی برای این اقدام خداپسندانه هموطنان اختصاص یافته است.

به گفته وی، بازگرداندن مبلغ یارانه به این شماره حساب از طریق همه بانکهای سراسر کشور امکان پذیرست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۵:۱۴

ما خانواري 6 هستيم كه در همان مراحل ابتدايي ثبت نام كرديم قبل از واريز مرحله اول يارانه ها پسر و دخترم ازدواج مردند و حالا 2 مرحله قبل يارانه هايشان نه به حساب سرپرست خانواده واريز شده و نه اينكه امكان اعلام شماره حساب وجود داشت. با اين توصيف بايد حق آنها از بين برود و آيا جايي وجود دارد كه براي پيگيري مراجعه كنيم؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۴:۴۹

آنهایی که یارانه را پس میدهند پول برق آب و گازشان مثل سابق حساب میشودیا خیر؟ اگر اینگونه هست ما هم پس بدهیم.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۴:۱۷

پرداخت معوقه هاي كساني كه به هر دليلي نتوانسته اند تا قبل از اين ، شماره خود را اعلام كنند ، بايد دغدغه اصلي دولت باشد . چرا كه در اين وانفساي گراني همه چيز ، عدم واريز اين مبلغ ، جفا در حق مردم است .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۳:۴۲

بعضی ها میلیاردر هستند یارانه گرفته اند . بعضی ها هم فقیرند ولی یارانه نگرفته اند این است عدالت .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۳:۰۶

پول مرحله های قبل رو که باید به مردم تعلق بگیره اگه به مردم نمیدن پس چکارش میکنن ایا این پول حلاله؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۵۱

پرداخت معوقه هاي كساني كه به هر دليلي نتوانسته اند تا قبل از اين ، شماره خود را اعلام كنند ، بايد دغدغه اصلي دولت باشد . چرا كه در اين وانفساي گراني همه چيز ، عدم واريز اين مبلغ ، جفا در حق مردم است .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۴۹

پرداخت معوقه هاي كساني كه به هر دليلي نتوانسته اند تا قبل از اين ، شماره خود را اعلام كنند ، بايد دغدغه اصلي دولت باشد . چرا كه در اين وانفساي گراني همه چيز ، عدم واريز اين مبلغ ، جفا در حق مردم است .

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۳:۴۱

درسته تو این ماجرا اشتباه از خود مردم بوده که ثبت نام نکردن. حالا به هر دلیلی . اما دولت باید لطف کنه و یک کاری برای این ماجرا بکنه و مبلغ 2 دوره پیش رو واریز کنه

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۳۲

یکی هم پاسخ ما رو بده که چرا شماره حساب مرحله اول با شماره حسابی که در مرحله دوم برای من وجه واریز شده متفاوته؟ چطور شماره حساب من رو تغییر دادن بدون رضایت من!

نادر۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۱۸

خواهشمنداست وضعیت خانوارهایی که مرحله قبل شماره حساب یا شماره عابربانک رامجددا"اعلام کردند ولی یارانه خودرادریافت نکردند را مشخص کنید

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۱۶

پول ثبت نام موبایل نیست که چند سال
هنوزم به ما عودت داده نشده است.

شهروند طبقه سوم۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۲:۰۳

افرادی که درمرحله دوم باز شماره حساب یا شماره عابر کارت خودراارسال نموده اند ولی باز درمرحله دوم یارانه انان واریزنشده چه می شودی؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۱:۱۷

در به در دنبال همين شماره حساب بودم كه مبلغ يارانه رو برگردونم. ممنون كه ما رو از نگراني درآوردين !

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۱:۰۵

این شماره حساب متعلق به کیست؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۴:۱۷

مقاماتي كه انصراف خود را از دريافت يارانه ها اعلام نموده اند .

مصطفی۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۰:۵۳

یارانه بچه من که 2 سالش هست و حتی در سامانه مرکز آمار هم اصلاح کرده ایم تا الان که دو مرحله گذشته پرداخت نشده لطفاً اگر می شود از مسئولان پیگیری فرمایید و اینکه چه باید کرد. با تشکر

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۳:۳۸

من پرسیدم. اون مبلغش محفوظ هست و بعد از اینکه بیاد تو سیستم واریز میشه. یعنی از زمانی که تو سایت آمار ثبت کردید

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۰:۴۵

مدير عامل محترم مگه ما چه گناهي كرديم كه دو مرحله قبليو بهمون نميديييييييييييين

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۳:۳۷

اون زمانی که تی وی و همین سایت ها داد میزدن بیاید ثبت نام کنید . شما کجا بودی . حتما میگفتی این مبلغا به درد ما نمیخوره . خب یک اشتباه کردید ثبت نام نکردید حالا هم باید نتیجه منفی اون رو ببنید. حالا عیبی نداره همین امشب دوباره ثبت نام کنید.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۹ ۱۰:۳۲

آنهائيكه تا كنون مبلغ يارانه دريافت نكردند چكاربايد بكنند؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.