آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
0بازدید

تدريس تاريخ دفاع مقدس در دانشگاه‌ها

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: بر اساس مصوبه شوراي برنامه ريزي آموزش عالي كشور، دو واحد با عنوان «تاريخ تحليلي دفاع مقدس» به واحدهاي اختياري دانشگاهها افزوده شده است.

غلامرضا خواجه سروي در گفت‌وگو با ايرنا،‌ به ضرورت وجود اين درس اشاره كرد و گفت: به دليل اينكه اكنون استاد به تعداد مورد نياز و دسترسي به متون محتوايي مورد نياز نداريم، اين درس به صورت اختياري براي دانشجويان ارائه مي شود.

معاون وزير علوم ادامه داد: پژوهشگاه دفاع مقدس بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس، تعهد كرده است تا ضمن صدور مجوز تدريس به استادان مربوطه، پشتيباني هاي علمي و محتوايي را در اين زمينه انجام دهد.

خواجه سروي كه در اروند و در جمع كاروان هاي راهيان نور با ايرنا سخن مي گفت، ادامه داد: بسياري از فرماندهان دوران دفاع مقدس همچون سردار رحيم صفوي از اين موضوع حمايت كرده و تلاش زيادي براي تحقق آن انجام داده اند.معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم همچنين يادآورشد: ارائه درس تاريخ تحليلي دفاع مقدس، مسائل نظري جنگ تحميلي را بيان مي كند، اما آنچه در كلاس درس بيان مي شود با حضور در مناطق دوران دفاع مقدس تفاوت زيادي دارد.

خواجه سروي توضيح داد: حضور در اين مناطق موجب مي شود تا آنچه در دوران جنگ اتفاق افتاده، به صورت عيني در ذهن و شخصيت دانشجويان شكل گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۲۱ ۱۲:۳۵

به ايشون بفرمائيد صبح به خير ... اين درس الان دو ساله توي دانشگاه هاي ازاد در حال تدريس هست ...

علی ش۱۳۸۹/۱۲/۲۱ ۱۲:۰۸

من فکر نمی کنم دفاع مقدس با تمام درس ها و عبرتهایی که به انسان می دهد، ربطی به تخصص یک دانشجو داشته باشه.همین حالا هم خیلی واحد اضافه اجباری برای دانشجوها هست.

امین۱۳۸۹/۱۲/۲۱ ۱۲:۰۵

من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این درس جزو دروس اجباریست نه اختیاری و برای آن به اندازه 2 واحد نظری پول دریافت میکنند. لطفاً اخبار رو همونجور که هست اطلاع بدید یا اطلاعات خودتون رو کامل کنید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.