آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
2743بازدید
۰

تصميم آمريکا براي خروج 30 هزار نظامي از عراق

گفتني است آمريکا هم اكنون بيش از 176 هزار نيرو در عراق دارد که با احتساب خروج پنج تيپ از اين افراد از عراق، شمار نظاميان آمريکايي در اين کشور به 140 تا 145 هزار نفر کاهش مي‌يابد.

به گزارش يک رسانه غربي، در پي کاهش ناآرامي‌هاي عراق، وزارت دفاع آمريکا (پنتاگون) مي‌خواهد در آينده‌اي نزديک، سي هزار نفر از نظاميان خود را از عراق بيرون کند و شمار آنان را به 140 تا 145 هزار نفر کاهش دهد.

به گزارش «آسوشيتدپرس»، به زودي يک تيپ از بيست تيپ نظاميان آمريکايي حاضر در عراق که شمار آنان سي هزار نفر است، از عراق خارج مي شوند.

بنا بر اين گزارش، اين تصميم در پي کاهش ناآرامي‌هاي عراق در يک ماه گذشته گرفته شده و خروج اين تعداد نظامي آمريکايي، آزموني دشوار براي امنيت عراق خواهد بود.

آسوشيتدپرس بدون اشاره به تاريخ دقيق خروج سي هزار نظامي آمريکايي از عراق، اعلام کرد: از ماه ژانويه تا جولاي سال ميلادي آينده، تعداد تيپ‌هاي آمريکايي حاضر در عراق، از بيست تيپ به پانزده تيپ کاهش مي‌يابد.

گفتني است آمريکا هم اكنون بيش از 176 هزار نيرو در عراق دارد که با احتساب خروج پنج تيپ از اين افراد از عراق، شمار نظاميان آمريکايي در اين کشور به 140 تا 145 هزار نفر کاهش مي‌يابد.

به گزارش مهر، پنتاگون در حالي قصد بيرون کردن نيروهاي آمريکايي از عراق را دارد که بوش، پيش از اين، بارها با خروج ارتش آمريکا مخالفت کرده و حتي در ماه مي، لايحه مجلس نمايندگان که بودجه نظامي را به شرط خروج نيروهاي آمريکايي از عراق تصويب کرده بود، وتو کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.