آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

شهریاری:

در جهاد اقتصادی باید تصدی‌گری دولت کاهش یابد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان اظهارکرد: افق سال 1404 که از دیدگاه مقام معظم رهبری سرچشمه گرفته است تمامی نکات رسیدن به جایگاه ممتاز کشور در منطقه را در خود جای داده است و رهنمودهای داهیانه ایشان در همین راستا لازم الاجراست.

به گزارش خانه ملت، "حسینعلی شهریاری" گفت: برداشت شخصی من از این نام گذاری برای سال 90 آن است که برنامه توسعه اقتصادی و اجتماعی پنجم را باید دقیق اجرا کنیم. وی تصریح کرد: این برنامه با دقت و پژوهش کافی تعیین و تدوین شده است که یقینا ما را به چشم انداز 1404 می‌رساند. مقام معظم رهبری در برنامه پنجم و در ابلاغ سیاست‌های کلان کشور به خوبی موارد را نکته به نکته پیش بینی کرده اند و هم اکنون کشورمان مسیری از پیش تعیین شده و کارشناسانه را طی می‌کند. هدف از چنین برنامه هایی تنها کاهش دغدغه های مردم است

نماینده مردم زاهدان با بیان اینکه هدف از چنین برنامه هایی تنها کاهش دغدغه‌های مردم است، در ادامه افزود: این موضوع را می‌توان از اظهارات مقام معظم رهبری در 20 سال گذشته جویا شد که کاهش دغدغه‌های مردم از آن جمله بود خواست رهبری آن است که درحوزه سلامت بیمار به جز بیماری شخصی خودش نگرانی دیگری از جمله نگرانی مالی نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز برای تحقق بخشیدن به واژه جهاد اقتصادی باید قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را به خوبی اجرایی کرد و نظارت دقیق مجلس در این خصوص باید در اولویت کارها باشد، عدالت در سلامت در حوزه بهداشت را تحقق بخشید و تصدی‌گری دولت را روزبه روز کاهش داد تا کارهای بیشتری به مردم واگذار شود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.