آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
4بازدید

مذاکرات وزيران خارجه ایران و اروگوئه

صالحي در اين ديدار با اشاره به جايگاه کشورهاي آمريکاي لاتين و روابط جمهوري اسلامي ايران با بسياري از اين کشورها، ظرفيت‌هاي واقعي دو کشور ايران و اروگوئه را در زمينه‌هاي مختلف مورد توجه قرار داد و اظهار اميدواري كرد که روابط ميان دو کشور بيش از پيش گسترش يابد.

علي اکبر صالحي و لوييس آلماگرو وزيران امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و جمهوري شرقي اروگوئه راه‌هاي توسعه و گسترش روابط را در زمينه‌هاي مختلف مورد بررسي قرار دادند.

به گزارش ايسنا، صالحي در اين ديدار با اشاره به جايگاه کشورهاي آمريکاي لاتين و روابط جمهوري اسلامي ايران با بسياري از اين کشورها، ظرفيت‌هاي واقعي دو کشور ايران و اروگوئه را در زمينه‌هاي مختلف مورد توجه قرار داد و اظهار اميدواري كرد که روابط ميان دو کشور بيش از پيش گسترش يابد.

وزير امور خارجه کشورمان اعمال استانداردهاي دوگانه توسط غربيها در تحولات منطقه را مورد انتقاد قرار داد و اوضاع امروز افغانستان را نتيجه رويکرد آمريکا در اين کشور دانست.

وزير امور خارجه اروگوئه نيز با اشاره به روابط ديرينه فيمابين، اهميت اين روابط را براي کشورش مورد توجه قرار داد و بر اراده اروگوئه براي اجرايي کردن تفاهم نامه‌هاي ميان دو کشور در جهت گسترش و تعميق روابط تأکيد کرد.

لوييس آلماگرو با اشاره به تحولات منطقه و خيزش‌هاي مردمي در کشورهاي منطقه خاورميانه و شمال آفريقا ضمن تأکيد بر رعايت حقوق بشر و توجه به راه حل سياسي در اين کشورها، مخالفت کشورش را با اعزام نيروي نظامي براي مقابله با اعتراض‌هاي مردمي و اعمال استانداردهاي دوگانه توسط قدرت‌هاي غربي اعلام کرد.

در اين ديدار طرفين موافقت خود را براي توسعه همکاري در زمينه‌هاي فني – مهندسي، کشاورزي، بهداشتي و دارويي و تبادل دانشجو و نيز گسترش روابط پارلماني اعلام کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.