آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
8بازدید

تولید یک خودروی ایرانی متوقف می شود

در نیمه اول امسال به تمامی تعهدات خود در قبال سازمان تاکسیرانی و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده با پژو روآ عمل می کنیم.

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت :تولید پژو روآ در این شرکت از ابتدای نیمه دوم سال متوقف می شود.

علی اصغر سرایی نیا در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود : در نیمه اول امسال به تمامی تعهدات خود در قبال سازمان تاکسیرانی و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده با پژو روآ عمل می کنیم.

وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است ، گفت :‌ با توجه به برنامه ایران خودرو مبنی بر افزایش تولید پژو 206 ؛ توقف پژو روآ فرصتی برای تحقق این برنامه است.

سرایی نیا با اشاره به تولید 750 هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سبک در ایران خودرو در سال گذشته افزود : پژو 206 حدود 22 درصد از تولید ایران خودرو را در سال گذشته به اختصاص داد و قرار است امسال 50 هزار دستگاه 206 بیشتر از پارسال تولید شود.

بنا بر این گزارش خودروهای پراید نسیم و صبا و پژو آردی هم پارسال از چرخه تولید خارج شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.