آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دستغیب با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص وزارت ورزش و جوانان:

عزم مجلس برای تشکیل وزارت ورزش

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 90 با اشاره به تصمیم روز گذشته این کمیسیون که در آن تخصیص بودجه به وزارت ورزش و جوانان را منوط به تشکیل این وزارتخانه از سوی دولت کرده بود، گفت: این تصمیم کمیسیون تلفیق ضرورت و اهمیت تشکیل هرچه سریع‌تر وزارت ورزش و جوانان را به دولت یادآوری خواهد کرد.


به گزارش خانه ملت، "سید احمدرضا دستغیب" (فرزند علی اصغر)  با اشاره به جلسه روز گذشته - 27 فروردین ماه - کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: طبق تصمیم کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 90 مقرر شد ابلاغ اعتبارات وزارت ورزش و جوانان منوط به تشکیل این وزارتخانه ازسوی دولت باشد.

نماینده شیراز، مجلس را در پیگیری تشکیل وزارت ورزش و جوانان مصمم دانست و تصریح کرد: تصمیم کمیسیون تلفیق درباره اعتبارات بخش ورزش کشور، نشان می‌دهد که مجلس همچنان بر تصمیم خود برای تشکیل وزارت ورزش و جوانان اصرار دارد.

وی افزود: این تصمیم کمیسیون تلفیق، ضرورت و اهمیت تشکیل هرچه سریع‌تر وزارت ورزش و جوانان را به دولت یادآوری خواهد کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص بودجه برای سازمان‌های ملی جوانان و تربیت بدنی در لایحه بودجه 90، اظهار داشت: اعتبارات این دو سازمان، پس از انحلال و تشکیل وزارت ورزش و جوانان، به این وزارتخانه منتقل می شود از این رو در لایحه بودجه 90 اعتبار جداگانه‌ای برای این دو سازمان در نظر گرفته نشد.

دستغیب به پیگیری دولت برای تشکیل وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: گفته می شود دولت تشکیل وزارت ورزرش و جوانان را پیگیری می‌کند و احتمال دارد به زودی در رابطه با این مسئله تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 90 تصمیم این کمیسیون درباره اعتبارات بخش ورزش را حاوی مشکلات و خلأهایی دانست و تأکید کرد: تصمیم کمیسیون تلفیق درباره بودجه وزارت ورزش و جوانان، مطمئنا مشکلاتی را برای کارمندان و پرسنل سازمان‌های ملی جوانان و تربیت بدنی ایجاد می‌کند، بنابراین بهتر بود که در این زمینه به نحوی تصمیم‌گیری می‌شد که منافع پرسنل این سازمان‌ها حفظ و حراست شود.

وی ادامه داد: متأسفانه تأخیر دولت در تشکیل وزارت ورزش و جوانان، کمیسیون تلفیق را ناگزیر کرد تا درباره اعتبارات این وزارتخانه تصمیم‌گیری کند. در حالی که اگر دولت قانون را به موقع به اجرا می‌گذاشت، منافع نیروی انسانی سازمان‌های ملی جوانان و تربیت بدنی نیز حفظ می‌شد.

قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان در دی ماه سال 1389 تصویب و در  بهمن ماه تأیید و ابلاغ شد. این در حالی است که تاکنون دولت نه تنها اقدامی در راستای اجرای قانون و تشکیل این وزارتخانه انجام نداده است، بلکه در لایحه بودجه 90 نیز ردیف بودجه‌ای برای آن تعیین نکرده است.

در جلسه روز گذشته (شنبه 27 فروردین 90) کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 90 درباره اعتبارات وزارت ورزش و جوانان و نیز سازمان‌های ملی جوانان و تربیت بدنی تصمیم‌گیری شد و مقرر گردید که پس از تشکیل وزارت ورزش و جوانان، اعتبارات سازمان‌های فوق الذکر به این وزارتخانه تعلق بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.