با برنز كشتي آزاد؛
طلسم ناكامي ايران در المپيك شكست
محمدي در شرايطي موفق به سكونشيني شد كه اميدهاي اصلي كاروان ورزشي ايران در طول روزهاي اخير يك به يك از تحصيل مدال بازمانده بودند و همگان امروز نيز با نااميدي به تلاش نمايندگان ايران براي مدال آوري خيره شده بودند.

مراد محمدي كشتيگير تكنيكي كشورمان نخستين مدال كاوران ايران را به دست آورد طلسم ناكامي ايران در يازدهمين روز المپيك شكست.
به گزارش خبرنگار ورزش تابناك، نماينده وزن 60 كيلوگرم ايران با كسب عنوان سومي، نخستين مدال كاروان ايران را به بدست آورد تا نماينده ورزش اول ايران به ناكاميهاي پياپي كاروان ورزش كشورمان پايان دهد.

مراد محمدي پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با كشتي گيري از مصر روبرو شد و توانست در دو وقت با نتايج هفت بر صفر و دو بر صفر به پيروزي برسد.
او در دور سوم محمدي برابر سعيد آذربايجاني كشتي گير ايراني الاصل كانادا در دو وقت با نتايج مشابه يك بر صفر به پيروزي رسيد اما در كشتي سوم به نماينده روسيه باخت تا از كسب مدال زرين بازماند و بخت خود را براي كسب مدال برنز بيازمايد. محمدي مقابل باتيروف روس در وقت اول يك بر صفر كشتي را واگذار كرد و در وقت دوم نيز در حالي كه با اندكي تلاش مي توانست به نفع خود تمام كند، با همان نتيجه يك بر صفر شكست را پذيرا شد.
محمدي براي كسب مدال برنز در گروه بازندهها، كينتاناي كوبايي مدال آور المپيك آتن را پشت سر گذاشت و يك گام با شكستن طلسم ناكاميهاي ورزش ايران در المپيك پكن فاصله اش را كاهش داد.
مراد محمدي در اين ديدار براي رسيدن به مدال برنز به مصاف حسين اف زيليمخان از جمهوري آذربايجان رفت.
محمدي در وقت اول اين مبارزه، يك بر صفر و در وقت دوم دو بر 3 به پيروزي رسيد تا بتواند پيروزمندانه ميدان را ترك كند و نخستين مدال آور ايران در المپيك بيست و نهم باشد.
محمدي در وقت اول اين مبارزه، يك بر صفر و در وقت دوم دو بر 3 به پيروزي رسيد تا بتواند پيروزمندانه ميدان را ترك كند و نخستين مدال آور ايران در المپيك بيست و نهم باشد.
محمدي در شرايطي موفق به سكونشيني شد كه اميدهاي اصلي كاروان ورزشي ايران در طول روزهاي اخير يك به يك از تحصيل مدال بازمانده بودند و همگان امروز نيز با نااميدي به تلاش نمايندگان ايران بر اي مدال آوري خيره شده بودند.
بايد ديد مدالآوري كاروان كشورمان به درخشش محمدي خلاصه خواهد شد و يا طي روزهاي آتي درخشش مكرر نشانهاي زرين المپيك را برسينه قهرمانان كشورمان شاهد خواهيم بود.
گفتني است، در وزن 60 کیلوگرم، ماولت باتیروف از روسیه در جايگاه نخست ايستاد، واسیلی فدروشین از اوکراین در رده دوم قرار گرفت و مراد محمدي و کنیچی یوموتو مجموعاً جايگاه سوم را به خود اختصاص دادند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
به نظر مي رسد هر چه كمتر براي ورزش قهرماني پول خرج كنيم به نتايج بهتري خواهيم رسيد تجربه گذشته چنين امري را ثابت كرده است
بدون شک المپیک یعنی تجلی مدیریت همه جانبه در یک کشور خواهد بود و نتایج ضعیف و دور از باور ورزشکاران ایرانی در این دوره از مسابقات که غرور ملی ایرانیان را جریحه دار کرده است قابل تعمق و بررسی و چاره اندیشی همه جانبه و جدی است
خدا را شكر كه مدال گرفته شد حالا اگر شريكي هم هست عيب نداره بالاخره ميشه باهاش عكس گرفت در رابطه اش سمينار گذاشت جلسه گرفت و گفت مدال حاصل برنامه مدون و مدبرانه است و پاداش گرفت و دنيا شود بر كام كاسه ليسان
جناب آقای محمدی .دستت درد نکند حداقل شما مدال گرفتی .وگرنه می گفتی شرایط بد بود .جو هوا سنگین بود روحیه نداشیم . انگیزه نداشتیمو...
میدونم که نظرم را درج نمی کنید ولی باز هم می نویسم
حالا بياييم قدر اين پهلوان رو بدونيم واز همه جهت مشكلات اونو حل كنيم واقعلاً گل كاشت وآبروي تيم ها رو خريد.مرحبا به دلاور مازندراني .به همه سارويهاي عزيز تبريك ميگم
هنر فرمودند
کاشکی این برنز رو هم نمی گرفتیم تا تمام مسائل و سوءمدیریت ها در پشت این مدال مخفی نمی موند .
چشممون روشن !!!! طلسم ورزش ما برنز بود .تازه كيا ما رو طلسم كرده بودن ! چششون درآد.
تبریک به محمدی برای دریافت مدال برنزوبه جامعه کشتی . واقعا باید عالی باشی تا حتی برنز بگیری المپیک جای بهترینهاست بی جهت اجر قهرمانان را پایمال نکنید موفق باشید
ببین از مدیریت غلط و بی تجربگی به چه روزی افتاده ایم که با گرفتن یک برنز از شادی نمی دونیم چکار کنیم.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.