آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

مرحله دوم تغییر قیمت نان کلید خورد

با اطلاعیه ستاد هدفمندی یارانه‌ها مبنی بر افزایش یارانه نقدی ماهانه نان برای هر نفر از 4 به 5 هزار تومان، مرحله دوم افزایش قیمت نان عملا کلید خورد.

در روزهای اخیر زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش 100تومانی نرخ گندم، آرد و نان مطرح شده بود که با اطلاعیه این ستاد مرحله دوم افزایش قیمت نان به‌زودی آغاز خواهد شد.معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی در زمینه احتمال افزایش قیمت نان با افزایش هزار تومانی یارانه نقدی به خبرنگار ما گفت: مرحله نخست هدفمندکردن یارانه گندم، آرد و نان در سال گذشته صورت گرفته اما هنوز یارانه نان به‌طور 100درصد هدفمند نشده و بر این اساس باید مرحله دوم این طرح به‌تدریج اجرایی شود.

محمود دودانگه، افزود: اما اینکه مرحله دوم هدفمند کردن یارانه گندم، آرد و نان از چه زمان، با چه کیفیت و چگونه اجرایی خواهد شد، باید توسط کار‌گروه طرح تحول اقتصادی اعلام شود.وی با بیان اینکه هنوز در زمینه افزایش قیمت آرد، نان و گندم تکلیف نهایی مشخص نشده است، تصریح کرد: گرچه ممکن است افزایش هزار تومانی یارانه نان بی‌ارتباط با مرحله دوم اصلاح قیمت‌ها نباشد اما باید این موضوع توسط کار‌گروه مذکور اعلام شود و درصورتی که تغییر نرخ گندم، آرد و نان مد نظر باشد تا کمتر از یک ماه آینده نظر کار گروه تحول اقتصادی در این زمینه اعلام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.