آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
3079بازدید

نگاهي كوتاه به دیدار ديدار آلمان و بلژیک

تیم ملی فوتبال آلمان ۵۱ روز پس از نبرد فینال جام ملتهای اروپا و شکست یک بر صفر در این دیدار مقابل اسپانیا، در چهارچوب یک رویارویی تدارکاتی برابر تیم ملی بلژیک، شامگاه چهارشنبه ۲۰ ماه اوت مجدادا به صحنه بازی باز می‌گردد.

به گزارش دويچه‌وله، این دیدار همچنین بعنوان آزمون جدی برای ملی پوشان فوتبال آلمان در آستانه آغاز پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ نیز محسوب میشود که آلمان در نخستین گام های آن چندی دیگر در روزهای ششم و دهم ماه سپتامبر بعنوان تیم میهمان به ترتیب به مصاف تیمهای ملی لیشتن اشتاین و فنلاند خواهد رفت.

یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مسیر راه‌یابی به جام جهانی فعالیت خود را از جمله بر روی جوان‌گرایی تیم ملی متمرکز کرده است. دعوت از سردار تاسکی مدافع ۲۱ ساله و ترک تبار تیم ف‌آ.اف.ب. اشتوتگارت در چهارچوب این روند قرار دارد.

پس از خداحافظی ینس له‌مان از تیم ملی فوتبال آلمان، رقابت سرسخت در میان گلرها جهت کسب عنوان سنگربان نخست تیم ملی نیز نگاه جامعه فوتبال آلمان را به خود جلب کرده است.

روبرت انکه دروازه بان باشگاه هانوفر که در جام ملت‌های اروپا جانشین شماره یک ینس له‌مان بود، در بازی مقابل بلژیک از دروازه آلمان حفاظت میکند. جزو رقبای اصلی او "رنه آدلر" از بایر لورکوزن، "تیم ویزه" از وردربرمن و "تیمو هیلده بران" از والنسیای اسپانیا هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.