آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تدابیر شدید امنیتی در نجف اشرف

وی بدون اشاره به نوع فعالیت‏های امنیتی در نجف، افزود: این اقدام بعد از عملیات تروریستی اخیر که در مناطق مختلف عراق صورت گرفته است و احتمال وقوع عملیات مشابه در نجف اشرف، انجام خواهد شد.

در پی انفجار تروریستی روز گذشته در حلّه، پلیس نجف اشرف تدابیر شدید امنیتی را در ادارات دولتی و مراکز پلیس و ورودی‏های استان نجف به انجام خواهند رساند.

به گزارش خبرگزاری اهل‏ بیت(ع) ـ ابنا ـ "مقداد الموسوي" رئیس پلیس نجف با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: این تصمیم در پی انفجار حلّه و تهدیدات جدید القاعده برای انجام عملیات تروریستی بیشتر، اتخاذ شده است.

وی بدون اشاره به نوع فعالیت‏های امنیتی در نجف، افزود: این اقدام بعد از عملیات تروریستی اخیر که در مناطق مختلف عراق صورت گرفته است و احتمال وقوع عملیات مشابه در نجف اشرف، انجام خواهد شد.

الموسوی با اشاره به سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و حضور تعداد زیاد عاشقان خاندان عصمت و طهارت در بارگاه ملکوتی امام علی(ع)، تاکید کرد: حضور جمعیت پرشور و پرشمار عزاداران در نجف زمینه را برای عملیات تروریستی القاعده مهیا می‏کند.

شایان ذکر است در پی مرگ اسامه‏ بن‏ لادن رهبر القاعده، این گروه تروریستی از انجام عملیات انتقام‏جویانه در کشورهای مختلف خبر داده است؛ کشور عراق نیز که یکی از مراکز اصلی حضور اعضای القاعده است می‏تواند جایگاهی برای عملیات تروریستی مطرح گردد و انفجار تروریستی روز گذشته حلّه نیز شاهدی بر این مدعاست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.