رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبروزیر خارجه ایتالیا هدف حمله هکرها قرار گرفت
5بازدید
۰

کاشانی قهر کرد

سرپرست باشگاه پرسپولیس شب گذشته پیش از سوت پایان دیدار با الوحده ورزشگاه آل نهیان ابوظبی را ترک کرد.

به گزارش برنا از امارات، حبیب کاشانی به همراه سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات در دقیقه 80 بازی تیم های پرسپولیس و الوحده ورزشگاه را ترک کرد و قید تماشای آخرین دقایق دیدار تیم خود را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا زد.

این در حالی بود که کاشانی پس از مسابقه شب گذشته سرخپوشان را هنگام بازگشت به هتل میلینیوم همراهی نکرد و حتی بر سر میز شام نیز حاضر نشد.

سرپرست پرسپولیس شب گذشته با تاخیر به هتل میلینیوم بازگشت و پس از ورود به هتل جلسه ای را با محمود خردبین و معاونان و مشاوران خود برگزار کرد. این جلسه در غیاب علی دایی  شکل گرفت و تا ساعات پایانی شب گذشته در لابی هتل ادامه داشت.

لازم به یادآوری است که غیبت کاشانی پس از باخت پرسپولیس در بازی شب گذشته در جمع سرخپوشان قابل توجه و سؤال برانگیز بود؛ به‌طوریکه غیبت او برای بازیکنان پرسپولیس پس از مسابقه شب گذشته تبدیل به یک پرسش شده بود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.