آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

محمدجانی خبر داد:

تخلف دولت در واردات محصولات کشاورزی و دامی

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این که وزارت بازرگانی واردات محصولات کشاورزی و دامی را بدون گرفتن تأییدیه از وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌دهد، گفت: نمایندگان مردم در مجلس پیگیر تخلف دولت در زمینه واردات محصولات کشاورزی و دامی هستند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این که وزارت بازرگانی واردات محصولات کشاورزی و دامی را بدون گرفتن تأییدیه از وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌دهد، گفت: نمایندگان مردم در مجلس پیگیر تخلف دولت در زمینه واردات محصولات کشاورزی و دامی هستند.

به گزارش خانه ملت، "داود محمدجانی"  با بیان این که میزان تولیدهای دامی در داخل کشور تأمین کننده نیاز داخلی نیست، تصریح کرد: دولت باید برای برطرف کردن نیاز داخلی و جلوگیری از زیان دیدن تولیدکننده و مصرف‌کننده، واردات محصولات دامی را به شکل برنامه‌ریزی شده پیگیری کند.

 

دولت با مدیریت مناسب محصولات کشاورزی را وارد کند

نماینده مردم آباده، بوانات و خرم‌بید در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: دولت باید با برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب برای واردات محصول‌های دامی و کشاورزی در زمان‌های مختلف از آسیب دیدن تولید کننده و مصرف‌کننده جلوگیری کند.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه نمایندگان مردم در مجلس، وزارت بازرگانی واردات محصولات کشاورزی و دامی را باید بر اساس تأیید وزارت جهاد کشاورزی انجام دهد، ولی متأسفانه در هفته‌های اخیر دولت بدون توجه به قانون، تمام مسئولیت واردات محصولات کشاورزی و دامی را به وزارت بازرگانی داده است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: نمایندگان مردم در مجلس پیگیر تخلف دولت در زمینه واردات محصولات کشاورزی و دامی هستند و این موضوع را در نشست‌های مختلف به وزیران جهاد کشاورزی و بازرگانی تأکید کرده‌‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.