یکی از دانشجویان دانشگاه هرمزگان در مطلبی برای «تابناک» نوشت:
دانشجویان دانشگاه هرمزگان اکنون باید سوسک و بوی نفت و طعم بد غذا را هم اضافه بر کیفیت بد غذا در این دانشگاه تحمل کنند.
در تاریخ 18/ 02/ 1390 در سلف پردیس این دانشگاه در وعده نهار در داخل ظرف یکی از دانشجویان در خورشت قیمه یک سوسک پیدا شد که با غذا پخته شده بود. پس از اطلاع به مسئول سلف، وی اقدام به جلوگیری از ادامه پخش غذا کرد و گفته شد که این موضوع پیگیری میشود. البته وی در ابتدا به دانشجویان گفت که این سوسک بعد از پخت وارد غذا شده است، اما سوسک مورد از نظر از شش پا فقط دو پای دیگرش مانده بود و جای تعجب بود که اگر پس از پخت وارد غذا شده، چگونه چهار پای خود را از دست داده است؟! این موضوع تمام شد.
حال دوباره این این موضوع در تاریخ27/ 02/ 1390 در هفته خوابگاهها تکرار شد، اما این بار در وعده شام خوابگاههای پردیس پسرانه و دخترانه دانشگاه (امیر آباد) دانشجویان بوی نفت و مزه بدی را در خورش مرغ آن شب احساس کردند و به سرعت این موضوع به اطلاع مسئولان رسید. سپس آنان در محل حضور یافتند و اعتراض دانشجویان نسبت به این مسأله را گوش کردند.
آن شب تن ماهی بین دانشجویان توزیع شد و طبق گفته مسئولان مسأله مثل دفعه قبل پیگیری خواهد شد!
حال این سوال مطرح میشود که چرا باید اینقدر کیفیت غذا این دانشگاه پایین باشد؟
چرا باید بهداشت نادیده گرفته شود تا سوسک و نفت وارد غذای دانشجو شود؟
مسئول این وضعیت نابسامان تغذیه در دانشگاه کیست؟ چرا آنان فقط وعده میدهند و اقدام عملی مشهودی در این رابطه صورت نمیگیرد؟
و در پایان آیا این قدر شأن دانشجو پایین آمده است که نباید به مسأله مهم تغذیه برای وی اهمیت داده نشود؟
با توجه به اینکه به ایام امتحانات نزدیک میشویم، تا چه زمانی این وضع قرار است ادامه پیدا کند؟
دفعه بعدی قرار است در غذایمان چه چیزی پیدا شود و سلامتیمان را تهدید کند؟