آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

بی‌سابقه‌ترین خشکسالی قرن در انگلیس

متوسط بارش در مناطق خشک به 10 میلی متر رسیده و سطح آب رودخانه‌ها بسیار پایین آمده است. کشاورزان این مناطق از بیم خشکسالی از دولت و مقامات کمک رسمی خواسته‌اند.

انگلیس بی سابقه ترین خشکسالی قرن را در بهار امسال تجربه می کند.

به گزارش خبر آنلاین، دیلی میل نوشت: بر اساس آمار اداره هواشناسی انگلیس به ویژه در مناطق شرقی و جنوبی، بدترین خشکسالی قرن را تجربه دارد.

بر این اساس از سال 1910 تاکنون چنین خشکسالی بی سابقه بوده است. کارشناسان علی رغم بارشهای هفته بعد اذعان کرده‌اند که بهار امسال جزو خشکترین سالها بوده است که خسارات زیادی را به کشاورزی انگلیس وارد خواهد کرد. همچنین ماه مارس 2011 از گرمترین ماه‌ها در انگلیس بوده است. همچنین متوسط دمای بهار به بیش از 9.2 درجه سانتیگراد بالای صفر رسیده که این نیز در نوع خود بی سابقه است.

جاناتان پاول از پوزیتیو وزر سولوشن می گوید امسال مطابق اینفوگرافی‌های ثبت شده در بهار میزان حضور آفتاب بیشتر بوده و متوسط دما بالا رفته و از میزان بارندگی ها نیز کاسته شده است. به گفته وی متوسط بارش در مناطق خشک به 10 میلی متر رسیده و سطح آب رودخانه‌ها بسیار پایین آمده است. کشاورزان این مناطق از بیم خشکسالی از دولت و مقامات کمک رسمی خواسته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.