آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

درآمد 80 درصدی دکه‌ها از فروش سیگار

غیر از مشکلات اقتصادی که حذف سیگار از دکه های روزنامه فروشی خواهد داشت شهروندان سیگاری برای تامین سیگار باید به فروشگاهها مراجعه کرده و در میادین و خیابانها و کوچه ها دوباره بساطهای سیگار فروشی و فروشندگان دوره گرد پدیدار می شود.

عضو اتحادیه فروشندگان نشریات کشور با اشاره به درآمد 80 درصدی دکه‌های روزنامه فروشی از فروش سیگار گفت: بیشتر مشتریان با خرید سیگار نشریه یا خوراکی هم می خرند و اگر قرار به حذف سیگار است باید کالای جایگزین آن هم معرفی شود.

حسین فکری در گفتگو با مهر در مورد اظهارات اخیر علیرضا مصداقی نیا معاون وزیر بهداشت مبنی بر جمع آوری سیگار از دکه های روزنامه فروشی گفت: 80 درصد درآمد دکه های روزنامه فروشی از فروش و عرضه دخانیات است و بیشتر شهروندان به بهانه خرید سیگار نشریه یا مجله خریداری می کنند.

وی افزود: مگر فروش نشریات و روزنامه ها چقدر درآمد دارد تا بتوان کفاف اجاره دکه ها و خرج خانواده دکه داران را تامین کند؟

عضو هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان نشریات گفت: 70 سال است که یکهزار و 300 دکه روزنامه فروشی در ایران فعالند و سیگار عرضه می کنند و اگر قرار باشد این منبع درآمد حذف شود باید اداره بازرگانی کالای پر مصرف جایگزینی را برای عرضه در این دکه ها معرفی کند.

فکری اظهار داشت: غیر از مشکلات اقتصادی که حذف سیگار از دکه های روزنامه فروشی خواهد داشت شهروندان سیگاری برای تامین سیگار باید به فروشگاهها مراجعه کرده و در میادین و خیابانها و کوچه ها دوباره بساطهای سیگار فروشی و فروشندگان دوره گرد پدیدار می شود.

علیرضا مصداقی‌نیا به مناسبت هفته مبارزه با دخانیات با اشاره به قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانیات افزود: برخی از بند های این قانون مانند فروش سیگار به نوجوانان زیر 18 سال هنوز اجرا نشده که اجرا نشدن این بند قانونی در دست پیگیری است و تلاش می کنیم تا سه ماه آینده از فروش و عرضه سیگار در دکه های روزنامه فروشی در کشور جلوگیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.