آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3180بازدید

ويروس‌هاي كامپيوتري به فضا راه يافتند

يك ويروس كامپيوتري به پايگاه بين‌المللي فضايي (ISS) راه يافته است.

به گزارش ايستنا، ناسا تأييد كرده است كه لپ‌تاپ‌هاي انتقال داده شده به پايگاه بين‌المللي فضايي (ISS) در ماه جولاي به ويروس شناخته شده با نام Gammima.AG آلوده شده‌اند.

آگوست 2007 براي نخستين بار اين كرم شناسايي شد. اين كرم نام كاربري بازي‌هاي آنلاين محبوب را در كامپيوترهاي آلوده شده به ويروس سرقت مي‌كرد.

بنا بر اعلام ناسا، اين نخستين مورد انتقال ويروس‌هاي كامپيوتري به فضا نيست و اين سازمان در حال بررسي چگونگي آلوده شدن كامپيوترها به اين ويروس است.

در وب سايت خبري SpaceRef نيز آمده است كه هيچ سيستم فرماندهي و نظارت ISS از سوي اين برنامه مورد تهديد قرار ندارد.

لپ‌تاپ‌هاي آلوده شده با Gammima.AG جهت اجراي برنامه‌هاي غذايي فضانوردان و همچنين ارسال ايميل از سوي آنها به زمين استفاده مي‌شد.

گمان مي‌رود اين ويروس از طريق يك درايو فلش يا USB متعلق به يكي از فضانوردان به اين پايگاه فضايي راه يافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۰۹ ۱۵:۳۹

حتما ویندوزی بودند که این بلا سرشون آمده ! ادارات دولتی ایران عبرت بگیرند و دراین شرایط حواسشان باشد که محصولات مایکروسافت خطرناک هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.